Aşkın Tarifi 13. Bölüm Full İzle! 6 Eylül Aşkın Tarifi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D’nin yaz dizisi Aşkın Tarifi, her bölümü ile daha çok konuşulur hale geliyor. Fırat ile Naz arasındaki yakınlaşma giderek artarken; Taylan’ın oyun dışı kalmaya hiç niyeti olmadığı şimdiden anlaşılıyor. Seyircisinin büyük bir ilgiyle beklediği Aşkın Tarifi 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşkın Tarifi dizisi 12. bölümde neler yaşandı? İşte, Aşkın Tarifi dizisindeki tüm detaylar…

Ekranlara bu akşam final bölümü ile veda etmeye hazırlanan Aşkın Tarifi, hikayesinin sonuna geldi. Yeni sezonda ekranlarda olmayacak olan Aşkın Tarifi dizisi, ekran macerasına noktalamaya hazırlanırken, iddialı bir final yapacağının sinyalini de vermeyi ihmal etmedi. Peki, Aşkın Tarifi 13. bölüm (final) fragmanı yayınlandı mı? Aşkın Tarifi dizisi 12. bölümde neler yaşandı? İşte, Aşkın Tarifi dizisindeki tüm detaylar…

NTC Medya imzalı olarak Kanal D ekranlarına gelen Aşkın Tarifi dizisi, final yapma kararı aldı. Yeni sezonda ekranda olmayacak olan Aşkın Tarifi dizisinin yönetmenliğini Deniz Koloş, senaristliğini ise Doruk Erengül ve Leyla Oter ikilisi üstlendi. Başrollerini Kadir Doğulu, Fırat Karasu, Serra Arıtürk, Alper Saldıran, Cem Davran, Yasemin Baştan gibi isimlerin paylaştığı Aşkın Tarifi dizisinin oyuncu kadrosunda; Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Beran Özel, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Tolgar Özaltındere, Onur Yakıcı, Batuhan Bayır, Selim Akgül, Şevket Çapkınoğlu gibi genç isimler yer aldı.

Aşkın Tarifi Dizisi 12. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 12.bölümü ile gelen Aşkın Tarifi dizisi, finale bir kala seyircisinin karşısına çıktı. Aşkın Tarifi dizisinin yayınlanan son bölümünde; Fırat’ın sağlık durumu ile ilgili ortaya çıkan sır; Taylan, Naz ve Fırat arasındaki ilişkinin dengesini bir kez daha alt üst etti. Fırat ortaya çıkan hastalık durumunu lehine kullanmaya çalışırken, Taylan Fırat’a kimsenin aklına gelmeyecek sinsilikte bir tuzak hazırladı. Öte yandan Fırat’a aşık olduğunu kabul etmeye başlayan Naz, Fırat’ı korumak için harekete geçti.

Aşkın Tarifi Dizisi 13. Bölüm (Final) Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kanal D ekranlarına bu akşam final bölümü ile gelecek olan Aşkın Tarifi dizisi, seyircisine görkemli bir veda edecek. Aşkın Tarifi dizisinin final bölümü (13. bölüm) fragmanına göre; Fırat ve Naz aralarındaki ilişkiyi bitirecek. Ancak çevresindekiler ile bir sürprizin içerisine çekilecek olan Fırat ve Naz, mutlu bir son ile seyirci huzurundan ayrılacak. Aşkın Tarifi final bölümü bu akşam saat 20.00’da Kana D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.