Kalp Yarası dizisi 10. Bölüm Full İzle! 6 Eylül Kalp Yarası İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni dram dizisi Kalp Yarası, yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. İddialı bir yeni bölüm ile ekranlara gelecek olan Kalp Yarası dizisinde Ayşe ve Ferit arasındaki ilişkide denge bir kez daha alt üst oluyor. İşte size son bölüm fragmanı ve izleme linki...

Ekranların yeni dram dizisi Kalp Yarası, yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. İddialı bir yeni bölüm ile ekranlara gelecek olan Kalp Yarası dizisinde Ayşe ve Ferit arasındaki ilişkide denge bir kez daha alt üst oluyor. Peki, Kalp Yarası dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalp Yarası dizisi 9. bölümde neler yaşandı? İşte, Kalp Yarası dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel’in paylaştığı Kalp Yarası dizisi, Süreç Film imzalı olarak ATV ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Antakyalı iki ailenin arasındaki sürtüşmeyi ve Ayşe ile Ferit’in anlaşmalı evliliğinden doğan bir aşk hikayesini konu alan Kalp Yarası, her pazartesi saat 20.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Kalp Yarası Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 9. bölümü ile gelen Kalp Yarası dizisi Ferit ve Ayşe’nin aşklarının gerçeğe dönüştüğü sahneleri ekranlara getirdi. Gece yalnız kalan Ferit ve Ayşe her ne kadar kavga etse de aralarındaki aşkı ortaya koyan öpüşme sonrası yeni bir yola girdi. Birbirini doyasıya tanımaya çalışan Ayşe ve Ferit birlikte vakit geçirirken; Hande gördükleri karşısında sinirden adeta deliye döndü. Hande Ferit ve Ayşe’yi ayırmak için son kozunu oynamaya kalkarken, Yaman Hande’yi gerisinde bırakmak için Betül’ü seçti. Sinan’ın Ebru ile görüşmesinin ayyuka çıkması ile birlikte karışan konak halkı, Ferit’in kim tarafından öldürüldüğünü anlamak için araştırmalarını hızlandırdı. Öte yandan Ferit’in babası yaşanan bu hadisede diğer oğlu Yaman’dan şüphelenirken, iki oğlunun arasında bir kez daha sıkışıp kaldı.

Kalp Yarası Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu akşam 10. bölümü ile gelecek olan Kalp Yarası dizisi, yine iddialı bir bölüm ile seyirci karşısına çıkacak. Kalp Yarası dizisinin yayınlanan 10. bölüm fragmanına göre; Anzade ile Ayşe arasındaki çatışma devam edecek. Ferit ile Ayşe arasındaki güzelleşen ilişki çeşitli nedenlerle yeniden bozulacakken; Ferit kendisine düzenlenen suikast ile ilgili bilgi almak için Hande’nin peşine düşecek. Kalp Yarası bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.