Müge Anlı 7 Eylül 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 7 Eylül 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 7 Eylül 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 7 Eylül 2021’ta neler yaşandı?

 Müge Anlı İle Tatlı Sert 7 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların en sevilen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonuna hız kesmeden devam ediyor. Yeni sezonunda tüm Türkiye’nin çok konuşacağı bir cinayetin daha gizemini araştırmaya başlayan Müge Anlı, iki kardeşin ölümünün ardındaki gerçekleri yavaş yavaş gün yüzüne çıkarmaya başlıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 7 Eylül gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 6 Eylül’de neler yaşandı? İşte tüm detaylar…

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, gizemli konu ve konuklarının hikayeleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni sezonda da gördüğü ilgiyi artırmayı başaran Müge Anlı ile Tatlı Sert, çok konuşulacak bir dosyanın daha kapağını aralıyor. Şüpheli kayıp ve cinayet vakaları gibi konuları programında işleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarından yayına başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 6 Eylül’de Neler Yaşandı?

Seyircisi ile en son 6 Eylül 2021 tarihinde buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yine ilgi çekici pek çok konu ve konuğu vardı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; ilk konuk 1994 yılında Adana’da Yaşar Oyunlu isimli bir babanın kızı olarak dünyaya gelen Melike’ydi. Biyolojik annesini aramak için programa katılan Melike çok geçmeden Müge Anlı’dan müjdeli haberi aldı. Annesi Kader’e henüz ulaşamayan Müge Anlı, bağlanan tanıklar sayesinde annesinin hayatta olduğu haberini Melike’ye verdi. Yeni sezonda yeni bir şüpheli ölüm dosyasının kapağını açan Müge Anlı, iki kardeşin cinayetini araştırmaya başladı. Kardeşlerin cinayeti ile ilgili şüpheyi kaldırmak için Müge Anlı’ya başvuran çocukları 80 ve 83 yaşındaki iki kardeşin katili için bakıcı Emel’i suçladı. Bu cinayetin plansız bir cinayet olduğuna vurgu yapan çocuklar, asıl hedefin bir kişi olduğunu, ancak diğer kardeşin de orda olması nedeniyle olaya kurban gittiğini düşündüklerini söyledi. Öte yandan 60 yaşındaki öğretmeniyle evlenen 21 yaşındaki Ülkü Kübra Türk, Müge Anlı tarafından bulundu. Babası ile konuşan Kübra, dönmek istemediğini; “Artık olan oldu” diyerek ifade etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 7 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile haftanın ikinci gününde de seyircisinin karşısına çıkacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, 7 Eylül 2021 Salı günkü bölümü ile bugün ekranlara gelecek. Ekranların iddialı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümünde; 80 ve 83 yaşındaki iki kardeşin katilini aramaya devam edecek. Bugün Melike’nin biyolojik annesi ile ilgili daha detaylı bilgiler paylaşacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayın yapmaya başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.