Sabahın Sultanı Seda Sayan 12. Bölüm 7 Eylül 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 12. Bölüm Tamamı Tek Parça 7 Eylül 2021 Salı Star Tv Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Ekranların yeni gözdesi Sabahın Sultanı Seda Sayan programı farklı bir format ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığı konular ile seyircisini hem güldüren hem de ağlatan Sabahın Sultanı Seda Sayan, enerjisinden hiçbir zaman hiçbir şey kaybetmiyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 11. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 12. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Global Medya imzalı olarak Star TV ekranlarına gelmeye devam eden Sabahın Sultanı Seda Sayan, üçüncü haftasında da ilginç konu ve konuklarını ekranlara getirmeye devam ediyor. Alanında uzman konukları, sanat camiasının önde gelen isimleri ve derdine derman arayan başvuranları programında ağırlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan, farklı ve birleştirilmiş formatı ile çok seviliyor. Hafta içi her gün Star TV ekranlarından yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan, saat 09.45’te canlı yayına başlıyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 11. Bölümünde Neler Oldu?

Star TV ekranlarına en son 11. bölümü ile gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, ilginç konu ve konuklarını bir kez daha seyirci karşısına çıkardı. Yeni bölümünde sanatçı Gülben Ergen’i de ve alanında uzman bir doktoru da konuk eden Sabahın Sultanı Seda Sayan, Sedat ve eşi Süheyla arasındaki yüzleşmeyi ekranlara getirdi. Telefona bağlanan canlı tanığın ortalığı karıştırdığı yüzleşmede tanık; “Sedat, Süheyla’yı 3 kere aldattı” dedi. Konuyla ilgili iddiaları ret eden Sedat, kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Ferzad ve Aslı hakkındaki iddialara da bir kez daha yer veren Sabahın Sultanı Seda Sayan, Ferzad’ın hakkındaki dolandırıcılık iddialarına bir yenisinin daha eklenmesi ile seyircisini şoke etti. Öte yandan; “Kilolarımdan dolayı beni eşimin annesi sanıyorlar” diyen Mümine, Sabahın Sultanı Seda Sayan’dan değişmek için yardım istedi.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 12. Bölüm Gündemleri Neler?

Ekranlara bugün 12. bölümü ile gelecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yarım kalan konu ve konuklarını seyircisi ile buluşturmaya devam edecek. Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın yeni bölümünde; Mümine’nin isteği için ilk adım atılacakken, çiftler arasındaki yüzleşmeler kaldığı yerden devam edecek. Sabahın Sultanı Seda Sayan, bugün saat 09.45’te Star TV ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.