Dünya Hali 9 Bölüm Full İzle! Dünya Hali 15 Eylül 9. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni neşe kaynağı Dünya Hali dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Absürt komedi tarzındaki hikayesiyle seyircisini ekran başına her hafta kilitlemeyi başaran Dünya Hali son bölüm izleme linki ve fragmanı haberimizde...

Ekranların yeni neşe kaynağı Dünya Hali dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Absürt komedi tarzındaki hikayesiyle seyircisini ekran başına her hafta kilitlemeyi başaran Dünya Hali, bu akşam yine çok konuşulacak bir bölüm ile ekranlara geliyor. Peki, Dünya Hali dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dünya Hali dizisi 9. bölümde neler yaşandı? İşte, Dünya Hali dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Dedesinin vasiyetini yerine getirmeye çalışan Sinan’ın (Caner Şahin) ve tesadüfen karşılaşıp, ardından aşık olduğu Kıvılcım’ın (Pelin Abay) hikayesini konu alan Dünya Hali, absürt komedi tarzındaki yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Eğlenceli sahneleri ile her bölümünde seyircisinin dikkatini çeken ve yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekleten Dünya Hali, şimdilerde TRT1’in en çok konuşulan dizisi haline geliyor. Öte yandan başrollerini Caner Şahin ve Pelin Abay’ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda ise; Tolga Tekin, Hakan Emre Ünal, Mert Denizmen, Selin Hasar, Ayfer Tokatlı, Hüseyin Elmalıpınar, Mekin Sezer, Adnan Başar, Naşit Özcan, Zeki Ocak gibi birbirinden çok sevilen isimlerin yer aldığı Dünya Hali dizisi, her salı saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkıyor.  

Dünya Hali Dizisi 8. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 7. bölümü ile gelen Dünya Hali dizisi, seyircisini kahkahaya boğmayı bir kez daha başardı. Dünya Hali dizisinin son bölümünde; Sinan’ın evlendirmeyi kafaya koyan yaşlılar heyeti, Sinan’ın neden evlenemediğine dair fikir üretmeye başladı. Eski sevgililerden aldığı bir ahın Sinan’ın peşine takıldığını düşünen yaşlılar heyeti, Sinan’ın kardeşinin yardımı ile Sinan’ın eski sevgililerinin peşine düştü. Sinan’ın eski sevgililerinden helallik almak için uğraşan ekip, yine komedi dolu bir maceranın içerisinde kendini buldu.

Dünya Hali Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

TRT1 ekranlarına 8. bölümü ile bu akşam gelecek olan Dünya Hali dizisi, eğlenceli bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkacak. Dünya Hali dizisinin 8. bölüm fragmanlarına göre; dedesine verdiği sözü tutmaya çalışan Sinan için, yaşlılar heyeti bir kez daha kolları sıvayacak. Bu kez düğünde Sinan’a evlenecek birini bulmaya çalışacak yaşlılar heyeti, aniden ortadan kaybolunca düğünde işler karışacak. Dünya Hali, bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.