Müge Anlı 8 Eylül 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 8 Eylül 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 8 Eylül 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 8 Eylül 2021’ta neler yaşandı?

Yeni sezonuna iddialı bir giriş yapan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, kayıp ve şüpheli ölümlerin peşine düşmeye devam ediyor. Şimdilerde Şen kardeşlerin cinayetini araştıran Müge Anlı ile Tatlı Sert, tüm Türkiye’nin dikkatini çekmeyi bir kez daha başarıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 8 Eylül gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 7 Eylül’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonunda seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Kayıp ve şüpheli ölüm dosyaları ele alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bu kez yönünü Hatay Merkez’e çeviriyor. Bir süredir Hatay’da 2020 yılında işlenen Hüseyin ve Metin Şen kardeşleri kimin öldürdüğü sorgulayan Müge Anlı, kardeşleri vahşice öldüren katili arıyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, saat 10.00’da başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 7 Eylül’de Neler Yaşandı?

Seyircisi ile en son 7 Eylül 2021 tarihinde buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bir kavuşmaya daha şahitlik etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; 27 yıldır annesini hiç görmemiş olan Melike, biyolojik annesine kavuştu. Melike’nin biyolojik annesi Kader’i sadece 1 günde bulan Müge Anlı, anne ve kızın konuşmasına şahitlik etti. Stüdyoda yaşanan duygusal anların ardından, anne ve kız buluşmak için sözleşti. Öte yandan bir süredir Şen kardeşlerin cinayetini araştırmaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün ailenin iddiasına göre cinayette parmağı olabilecek olan bakıcı Emel ile canlı yayın gerçekleştirdi. Konuyla ilgili çelişkilere değinen Müge Anlı, bakıcı Emel’in ifadelerinde bazı açıklıklar olduğunu söyledi. Avukatı aracılığıyla açıklamalar gerçekleştiren Emel, hakkındaki iddiaları ret ederken, Şen kardeşleri bulması ile ambulansı araması arasında geçen 2 saate henüz bir açıklık getirmedi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 8 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile 8 Eylül 2021 Çarşamba günü ATV ekranlarındaki yerini alacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Şen kardeşlerin vahşi cinayeti ile ilgili detayları araştırmaya devam edecek. Palu ailesi davasının karar duruşmasında yaşanan sıcak gelişmeleri de seyircisine aktaracak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saatler 10.00’ı gösterdiğinde ATV ekranlarından canlı yayına geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.