Sabahın Sultanı Seda Sayan 13. Bölüm 8 Eylül 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 13. Bölüm Tamamı Tek Parça 8 Eylül 2021 Çarşamba Star Tv Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni konu ve konuklarıyla Star TV ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Seyircisini merakla bekleten Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni bir güne iddialı başlıyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 12. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 13. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Star TV ekranlarının yeni sezon bombası olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Farklı formatı ile dikkatleri üzerine çeken Sabahın Sultanı Seda Sayan, alışılagelmişin dışında bir format ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Hem dert arayan seyircisine derman olan hem de ünlü isimler ile uzmanları konuk eden Global Medya imzalı Sabahın Sultanı Seda Sayan, her sabah saat 09.45’te Star TV ekranlarında oluyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 12. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 7 Eylül 2021 tarihinde çıkan Sabahın Sultanı Seda Sayan, 12. bölümünü seyircisi ile buluşturdu. İlginç yüzleşmeler ile seyirci karşısına çıkan Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın ilk konuğu Elif oldu. Kaynanasının kendisinden daima şüphelendiğini iddia eden Elif, “Kaynanam oğlum kısır, bu çocuklar ondan olamaz. Bu çocukları başkasından yaptın” sözlerini dile getirdi. Kendisine sürekli kaynanası tarafından çeşitli ithamlarda bulunulduğunu dile getiren Elif, gerçeklerin çıkması için Sabahın Sultanı Seda Sayan’a başvurduğunu belirtti. Sabahın Sultanı Seda Sayan programından çocuklarına DNA testi yapılmasını isteyen Elif, kaynanasına gerçekleri göstermek istediğini söyledi. Öte yandan kilolarından şikayetçi olan Mümine, zayıflama yolunda ilk adımını Sabahın Sultanı Seda Sayan programı ile attı.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 13. Bölüm Gündemleri Neler?

Star TV ekranlarına 13. bölümü ile gelecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni konu ve konukları ile ekranlara geliyor. Alanında uzman bir doktoru ve ünlü bir ismi konuk edecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, ilgi çekici yüzleşmelerini de seyirci karşısına çıkıyor. Gündüz kuşağının yeni yıldızı Sabahın Sultanı Seda Sayan, saat 09.45’te başlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.