Müge Anlı 9 Eylül 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 9 Eylül 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 9 Eylül 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 9 Eylül 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 9 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağının kraliçe Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni bölüm ve konularıyla sezona ısınmaya devam ediyor. Yeni sezonunun ikinci haftasından iki ayrı cinayet davasını aydınlatmak için çalışan Müge Anlı ile Tatlı Sert, seyircisinin dikkatini çekecek ipuçlarına gün ve gün ulaşıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 9 Eylül gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 8 Eylül’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonunun ikinci haftasında ekranlara gelmeye devam ediyor. Yeni sezonunda iki ayrı cinayet dosyasını ele almaya başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Şen kardeşler ve Şenay ailesinin cinayetini araştırıyor. Olaylar üzerindeki şüpheleri kaldırmak için ipuçlarını takip etmeye devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 8 Eylül’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 8 Eylül 2021 Çarşamba günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, 27 yıllık hasrete son verdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; annesini arayan Melike, 27 yıl aradan sonra annesi Kader ile stüdyoda buluştu. Hasret gideren anne ile kız, stüdyodaki izleyiciyi gözyaşına boğdu. Palu ailesi davasında sona gelindiğini duyuran Müge Anlı, seyircisine enişte Tuncer’in ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldığını duyurdu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bir süredir ele aldığı Şen kardeşler cinayetini de deşmeye devam eden Müge Anlı ve ekibi, Emel’in neden çelişkili ifadeler verdiği üzerinde durdu. Olay günü üzerinde hiçbir kan olmadığını dikkat çeken tanıklar, canlı yayın aracılığıyla bakıcı Emel hakkında suç duyurusunda bulundu. Öte yandan yeni bir dosyayı aralayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı son bölümünde İzmir’de 6 Aralık 2018 tarihinde işlenen Şenay ve Hüseyin cinayetini ele almaya başladı. Konuyla ilgili iddiaların odağındaki Mehmet Kubilay Özay ise, iddialara yanıt vermek üzere canlı yayındaydı.  

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 9 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

ATV’nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, 9 Eylül 2021 Perşembe günü yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölümünde iki kardeşinin vahşice ölümü ile ilgili yeni ipuçlarını ekranlara getirecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni konusu Şenay ve Hüseyin Özkan’ın öldürülmesi ile ilgili de detaylı bilgileri seyircisine aktaracak. Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün sabah saat 10.00’da ATV’den başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.