Esra Erol'da 9 Eylül 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 9 Eylül 2021 Perşembe Atv Canlı İzle!

Esra Erol 9 Eylül 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 9 Eylül 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 9 Eylül 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 9 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının iddialı yapımlarından biri olan Esra Erol’da yeni sezonuna hız kesmeden devam ediyor. İlginç konu ve konuklarıyla seyirci karşısına çıkmaya devam eden Esra Erol’da programı, yeni yüzleşmeleri ile de çok konuşulacağa benziyor. Peki, Esra Erol’da programı 9 Eylül gündemleri neler olacak? İlgiyle takip edilen Esra Erol’da programı 8 Eylül’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarının 2015 yılından beri en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol’da yeni bölümü ve konuklarıyla seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Boşanmalara ve barışmalara arabuluculuk yapmaya devam eden Esra Erol’da ilginç konu ve konuklarıyla da gündemlerden bir türlü düşmüyor. Seyircisinin yeni bölümünü merakla beklediği Esra Erol’da programı, hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarından başlıyor.

Esra Erol’da Programı 8 Eylül’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 8 Eylül 2021 tarihinde çıkan Esra Erol’da programı, ilginç yüzleşmelere ev sahipliği yaptı. Esra Erol’da programının son bölümünde; programın ilk konukları Cumali ve Ferdane çifti, kızlarının akrabaları tarafından kandırılarak kaçırıldığını iddia etti. Akraba Ayşe iddiaları kabul etmezken, ailenin kızı, kendi isteği ile bulunduğu yerde kaldığını dile getirdi. Esra Erol’da programının son bölümünün ikinci konukları kızları Elif’i bulmak için stüdyoya gelen aile oldu. Kızları Elif’in kaçtığı çocuğun ailesi ile yüzleşen anne Raziye, stüdyoda gergin anların yaşanmasına neden oldu. Eşi Yasemin ile barışmak isteyen Zafer, bugün stüdyoda eşiyle yüzleşti. Eşini çiçekler ile karşılayan Zafer, Yasemin’e kendini affettirmeyi bugün de başaramadı.

Esra Erol’da Programı 9 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bölümü ile 9 Eylül 2021 Perşembe günü seyirci karşısına çıkacak olan Esra Erol’da programı, eski konu ve konukları ile ilgili sıcak gelişmeleri seyircisine aktaracak. Yeni bölümünde yeni konu ve konuklarına da yer verecek olan Esra Erol’da programı, ilginç yüzleşmeleriyle de seyircisini şaşırtacak. Esra Erol’da bugün saat 16.20’de ATV ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.