Kazara Aşk 10. Bölüm Full İzle! 9 Eylül 2021 Kazara Aşk Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarına henüz girmiş olan yeni dizi Kazara Aşk, tüm dizi severlerin yakın markajına girmiş bulunuyor. Eğlenceli aşk hikayesi ile tüm dizi piyasasını silip süpüren Kazara Aşk, ilk bölümünden milyonları ekran başına kilitliyor. Kazara Aşk dizisi 10. Bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm ayrıntılar…

Kazara Aşk 10. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların komedi tufanı Kazara Aşk dizisi, yeni sezonda da seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Bir yaz dizisi olan ancak seyircisinin dikkatini üzerine çekmesiyle yola devam kararı alan Kazara Aşk dizisi, her perşembe saat 20.00’da izleyicisi ile buluşuyor. Peki, Kazara Aşk dizisi 9. bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Kazara Aşk dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sude Güler’in paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise; Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan gibi birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı Kazara Aşk, yeni sezonda da ekranlara gelmeye devam ediyor. Şimal’in söylediği bir yalan ile başlayan aşkı konu alan Kazara Aşk, romantik komedi türündeki konusu ile seyircisinin hala ekran başına bağlamayı başarıyor. Koliba Film imzalı olarak Star TV ekranlarına gelen ve ilk günkü iddiasını hala koruyan Kazara Aşk, her perşembe saat 20.00’da seyirci karşısına çıkıyor.

Kazara Aşk Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son 9. bölümü ile çıkan Kazara Aşk dizisi, Şimal’in kendini yeni bir yalanın içinde bulduğu sahneleri ekranlara getirdi. Kazara Aşk dizisinin son bölümünde Civan’ın söylediği hamilelik yalanına inana aileler, kutlamalara başladı. Bu yalandan oldukça rahatsız olan Şimal, bir an önce doğru söylemek istese de aileleri üzmeden bu yalanı bitirmenin bir yolunu aramaya başladı. Hamilelik yalanı sadece Civan’ın ve Şimal’in ailesini değil, Nazlı’nın babası Haldun’u da mutlu etti. Çünkü Haldun, Şimal’den habersiz olduğu için hamile olanı kendi kızı Nazlı sandı. Civan tüm yalanlarını ortaya çıkarmayacak bir yol ararken, şirketi de elinden kaybetmemek için yeni planlar yapmaya başladı.

Kazara Aşk Dizisi 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta 10. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Kazara Aşk dizisi, yine kahkaha dolu bir bölümü ile ekranlara gelecek. Kazara Aşk dizisinin yayınlanan 10. bölüm fragmanına göre; Civan’ın söylediği yalanlar ayağına dolaşmaya başlayacak. Nazlı’nın Civan’a aşkım dediğini duyan Şimal’in babası Civan’dan şüphelenmeye başlayacakken, Okan’ın söylediği yalan aile içini karıştıracak. Kazara Aşk, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.