Müge Anlı 10 Eylül 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 10 Eylül 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 10 Eylül 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 10 Eylül 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 10 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni bölüm ve konularıyla seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Şimdilerde Türkiye’nin konuşmaya başladığı Şen kardeşler ve Şenay ailesinin cinayetini ele alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, ulaştığı yeni ipuçlarını ortaya seriyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 10 Eylül gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 9 Eylül’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

ATV ekranlarındaki yolculuğuna 2008 yılından bu yana devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bir sezonunun da startını vermiş bulunuyor. Yeni sezonunun ikinci haftası ile seyirci karşısına çıkmaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert, şüpheli kayıp ve ölümlerin bir kez daha peşini bırakmıyor. Ekranların en sevilen programı, Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 9 Eylül’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 9 Eylül 2021 tarihinde gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, perşembe günkü yayınında şüpheli kayıp ve ölümleri ele almaya devam etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert’in son bölümünde; boşanmak istediği eşi Mithat tarafından sokak ortasında kaçırılan Şilan’ın ailesi kızlarını aramak için stüdyoya geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan görgü tanıkları, 23 yaşında bir çocuk annesi olan Şilan’ın mahallede oturduğu sırada, eski eşi tarafından “O benim namusum” denerek, kaçırıldığını söyledi. 2018 yılında İzmir’de işlenen Şenay ailesinin cinayetini ele almaya devam eden Müge Anlı, bugün cinayeti işlediğinden şüphelenen Kubilay ile detaylı olarak konuştu. Kubilay’ın çelişkili olarak kendisini ifade ettiğine dikkat çeken Müge Anlı, kendisinden net cevaplar istedi. Öte yandan programa bağlanan tanıklardan biri, Kubilay’ın sol elini kullandığını iddia etti. Bu iddianın öneminin altını çizen Müge Anlı, katilin solak olduğunun düşünüldüğünü söyledi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 10 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Ekranlara 10 Eylül 2021 Cuma günü yeni bölümü ile gelecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümde Şen kardeşlerin ölümünde parmağı olmasından şüphelenen bakıcı Emel’i konuk edecek. Şenay ailesinin cinayetini de araştırmaya devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün saatler 10.00’a geldiğinde canlı yayına geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.