Esra Erol'da 10 Eylül 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 10 Eylül 2021 Perşembe Cuma Canlı İzle!

Esra Erol 10 Eylül 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 10 Eylül 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 10 Eylül 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 10 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının çok konuşulan programı Esra Erol’da ilginç yüzleşmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni sezonuna iddialı başlayan Esra Erol’da programı, yine seyircisini yeni bölümleri için meraklandırmayı başarıyor. Peki, Esra Erol’da programı 10 Eylül gündemleri neler olacak? İlgiyle takip edilen Esra Erol’da programı 9 Eylül’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV’deki ekran macerasına 2015 yılından bu yana devam eden Esra Erol’da programı, yeni konu ve konuklarıyla yoluna hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü ile çok konuşulmayı başaran Esra Erol’da bu sezonda kamusal arabuluculuk görevini üstleniyor. Gerçek yaşam öykülerinden beslenen ve ilginç aldatma öykülerini ekranlara getiren Esra Erol2da hafta içi her gün saat 16.20’de başlıyor.

Esra Erol’da Programı 9 Eylül’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarına en son 9 Eylül 2021 Perşembe günü gelen Esra Erol’da yine birbirinden ilginç yüzleşmelere tanıklık etti. Esra Erol’da programının son bölümünün ilk konuğu Vedat oldu. Eşi Tuğçe’nin iki çocuğunu annesinin evine bırakarak, Bayram isminde birine kaçtığını iddia eden Vedat, eşinin çıkıp gelmesini ve anlaşmalı bir şekilde boşanmak istediğini söyledi. Kızları Zülanur’u akrabalarının kandırarak yanında tuttuğunu iddia eden aile, bugün kızları ile canlı yayın aracılığıyla yüzleşti. Zülanur, şiddet gördüğünü, ailesi ile ilgili uzaklaştırma kararı aldığını ve ailesine dönmek istemediğini söyledi. Kayıplara karışan Elif ve Sinan’ın ailesi de stüdyoda bir araya geldi. Elif’in ailesi Sinan’ın ailesini çocuklarının yerlerini bilmek ile suçladı. Ancak Sinan’ın ailesi bu iddiaları kabul etmedi. Esra Erol’da programının son yüzleşmesi ise, Yasemin ve Zafer arasında gerçekleşti. Eşinin söylediklerine dayanamayan Yasemin kocasının üzerine yürürken; Zafer ise, “Yasemin beni istemiyorsa, ben onu hiç istemiyorum” dedi.

Esra Erol’da Programı 10 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Ekranlara bugün 10 Eylül 2021 Cuma günü yeni bölümü ile çıkacak olan Esra Erol’da yeni bölümü ile seyircisinin karşısına olacak. Yüzleşmelerine kaldığı yerden devam edecek olan Esra Erol’da programı çok konuşulan Zafer ve Yasemin çiftinin son kararını alacak. Esra Erol’da bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.