Aşk Mantık İntikam 12. Bölüm Full İzle! Aşk Mantık İntikam 10 Eylül Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, yeni sezonda da onayı alıyor. Hikayesini ekranlara getirmeye devam eden Aşk Mantık İntikam dizisi, bu kez heyecanın dozunu baya artırıyor. İşte sizde sevilen dizinin son bölüm fragmanı ve izleme linki...

Aşk Mantık İntikam 5. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, yeni sezonda da onayı alıyor. Hikayesini ekranlara getirmeye devam eden Aşk Mantık İntikam dizisi, bu kez heyecanın dozunu baya artırıyor. Ekranların yeni fenomeni Aşk Mantık İntikam, bu akşam seyircisini mest edecek bir bölüm ile seyirci karşısına çıkıyor. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi 11. bölümde neler yaşandı? Aşk Mantık İntikam dizisi 12. bölümde neler olacak? İşte, Aşk Mantık İntikam dizisi hakkındaki tüm detaylar…

FOX TV ekranlarının iddialı yaz yapımlarından biri olan Aşk Mantık İntikam, yeni sezonda da seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. No:9 Productions imzalı olarak ekranlara gelen Aşk Mantık İntikam, bir Güney Kore yapımı olan “My Cunning Single Lady” isimli diziden uyarlanıyor. İlgi çekici konusu ile seyircisinin ilgisini çeken Aşk Mantık İntikam dizisinin başrollerini ise, Burcu Özberk (Esra), İlhan Şen (Ozan), Burak Yörük (Çınar) ve Melisa Döngel (Çağla) gibi birbirinden çok sevilen isimler paylaşıyor. Ekranların yeni gözdesi Aşk Mantık İntikam, her cuma saat 20.00’da FOX TV ekranlarına geliyor.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Ozan ve Esra’nın bazen keyifli bazen ise dram dolu hikayesini ekranlara getiren Aşk Mantık İntikam, seyircisinin karşısına en son 11. bölümü ile çıktı. Eski sevgililerin yeniden bir araya geldiği Aşk Mantık İntikam dizisinin son bölümünde, Ozan ve Esra barışmaya karar verdi. İkiliyi öpüşürken gören Çağla, yıkılırken; Ozan’ı Esra’ya bırakmamak için kolları sıvadı. Öte yandan Esra’dan hoşlanan Çınar da hedefine Ozan’ı koydu. Karşısına çıkan engelleri bir türlü aşamayan Ozan ve Esra ise, bir kez daha ayrılık yoluna girdi.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 12. Bölümde Neler Olacak?

Bu akşam ekranlara 12. bölümü ile gelecek olan Aşk Mantık İntikam dizisi, nefes kesen bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkacak. Aşk Mantık İntikam dizisinin yayınlanan 12. bölüm fragmanına göre; Ozan ve Çağla evlenmeye karar verecek. Düğünden hemen önce Esra’nın kendisini neden terk ettiğini öğrenecek olan Ozan’ın ise, ne yapacağı merakla beklenilecek. Aşk Mantık İntikam bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.