İkimizin Sırrı 6. Bölüm Full İzle! 12 Eylül 2021 İkimizin Sırrı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranların geçtiğimiz hafta yayına başlatmış olduğu İkimizin Sırrı dizisi, ilk bölümden büyük bir ilgi gördü. İkimizin Sırrı son bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İkimizin Sırrı son bölümde neler oldu? İşte, İkimizin Sırrı Dizisi hakkındaki tüm detaylar…

İkimizin Sırrı 12 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının çiçeği burnunda dizisi İkimizin Sırrı, bu hafta 6. bölümü ile seyircisinin kantarına bir kez daha çıkıyor. Farklı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla çok beğenilen İkimizin Sırrı, yine heyecanlı bir bölüm ile ekranlara geliyor. Peki, İkimizin Sırrı dizisi 5. bölümde neler yaşandı? İkimizin Sırrı dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, İkimizin Sırrı dizisindeki tüm detaylar…

Türk televizyonların yeni furyası senaryo uyarlamasına eklenen yeni bir dizi daha olan İkimizin Sırrı, bir Güney Kore dizisi olan Marriage Contract dizisinden senaryoya uyarlanıyor. Kocasının ölümünün ardından kalan bir borç ile boğuşurken, kızı Hayal ile ayakta kalmaya çalışan Neva’nın dram dolu yaşamını ekranlara getiren İkimizin Sırrı, Neva’nın Alp ile karşılaştıktan sonra değişen hikayesini ekranlara getiriyor. Başrollerinde başrollerini Leyla Feray ve Aras Aydın’ın yer aldığı İkimizin Sırrı dizisinin oyuncu kadrosunda ise; Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Her hafta daha çok izlenir hale gelen İkimizin Sırrı dizisi, her pazar saat 20.00’da ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

İkimizin Sırrı Dizisi 5. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarına en son 5. bölümü ile gelen İkimizin Sırrı dizisi, çok konuşulacak sahneleri ile seyirci karşısına çıktı. İkimizin Sırrı dizisinin son bölümünde; Alp ve Neva’nın aldığı evlilik kararı herkesi şaşırtırken, ikili aldıkları kararın dışarıya karşı gerçekçi görünmesi için hazırlıklara başladı. Öte yandan Alp’in eski sevgilisi Ece’nin ani ortaya çıkışı Alp’i zor durumda bırakırken; Neva’nın hem Alp ile evlenmesi hem de Seylan’a donör olması Alp’in annesi Seylan’ı şüphelendirdi. Seylan bu durumun peşine düşerken, Neva’nın ani baygınlığı Alp’i harekete geçirdi.

İkimizin Sırrı Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta 6. bölümü ile çıkacak olan İkimizin Sırrı dizisi, heyecanlı bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkacak. İkimizin Sırrı dizisinin yayınlanan 6. bölüm fragmanlarına göre; Alp ile Neva’nın sahte evliliği daha sık vakit geçirmelerine sağlayacak. İkili arasındaki hisler ayyuka çıkacakken; Seylan’ın geçmiş Alp’in peşini bırakmayacak. İkimizin Sırrı dizisinin yeni bölümü 12 Eylül 2021 Pazar günü saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.