Gönül Dağı Dizisi 31. Bölüm Full İzle! 11 Eylül 2021 Gönül Dağı Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Gönül Dağı 20. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gönül Dağı Dizisi 31. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

İlk sezonu ile seyirci kitlesini oturtmayı başaran Gönül Dağı dizisi, ikinci sezonu ile seyircisinin karşısına bugün itibariyle çıkıyor. Çok sevilen konusu ve usta oyuncu kadrosuyla seyirci karşısına çıkmaya devam eden Gönül Dağı, sezona iddialı bir giriş yapıyor. Peki, Gönül Dağı dizisi 31. bölüm (yeni sezon) fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı dizisi 30. bölümde (sezon finali) neler yaşandı? İşte, Gönül Dağı dizisi hakkında tüm detaylar…

Bozkırda geçen bir hikaye ile seyircisini etkilemeyi başaran Gönül Dağı dizisi, ikinci sezonun ilk bölümü ile yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. TRT1 ekranlarından yayınlanan ilk sezonu ile çok beğenilen Gönül Dağı, 17 Ekim 2020 tarihinden bu yana ele aldığı Anadolu masalını ekranlara getiriyor. Dillere destan olacak bir aşk hikayesini ve icatlar peşinde olan üç kuzeni ekranlara getiren Gönül Dağı dizisi, Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış Anadolu hikayelerinden senaryoya uyarlanıyor. Başrollerinde Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek)’ın paylaştığı Gönül Dağı dizisi, bu sezon da her cumartesi saat 20.00’da TRT1 ekranlarına geliyor.

Gönül Dağı Dizisi 30. Bölümde (Sezon Finali) Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarına en son 30. bölümü ile gelen Gönül Dağı dizisi, seyirci karşısına en son sezon finalini çıkardı. Gönül Dağı dizsinin sezon finali bölümünde; düğün vakti gelen Zahide ve Sefer’in karşısına çıkan engeller kasabayı bir araya getirirken, kuzenler sorunları çözmek için harekete geçti. Düğün öncesi sürekli olarak sorun çıkaran Fikret herkesi tedirgin ederken; kuzenler Fikret sorununu çözmek için de bir şeyler düşünmeye başladı. Öte yandan Asuman’ın aldığı yüksek puan ve Dilek’in İstanbul’a şirket tarafından geri çağrılması ise, ayrılıkların art arda geleceğini adeta kanıtladı.

Gönül Dağı Dizisi 31. Bölüm (Yeni Sezon) Fragmanı Yayınlandı Mı?

Merakla beklenilen Gönül Dağı dizisi, ikinci sezonunun ilk bölümü olan 31. bölümü ile ekranlara bu akşam gelecek. Gönül Dağı dizisinin yayınlanan 31. bölüm fragmanlarına göre; Taner’in İstanbul’dan aldığı iş teklifine olumlu yanıt vermesi, kasabada üzüntü ile karşılanacak. Öte yandan kuraklık ile boğuşan kasabanın tek umudu olan üç mucit kuzen, küstükleri icat işinin başına son kez hep birlikte geçecek. Taner’in başarı hikayesi anlatarak başlayacağı Gönül Dağı dizisi ikinci sezonunun ilk bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.