Esra Erol'da 13 Eylül 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 13 Eylül 2021 Pazartesi Atv Canlı İzle!

Esra Erol 13 Eylül 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 13 Eylül 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 13 Eylül 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 13 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Türk televizyonlarına damgasını vuran olaylarla gündeme gelen Esra Erol’da programı 13 Eylül 2021 Pazartesi günü ATV ekranlarından izleyicilerle buluşuyor. Gündüz kuşağının çok konuşulan programı Esra Erol’da yine birbirinden ilginç ve esrarengiz olaylar aydınlanacak. 13 Eylül 2021 Pazartesi Esra Erol’da full izle, tek parça olarak izleyicilerinin karşısına çıkıyor…

ATV ekranlarından yayın hayatına 2015 yılından bu yana devam eden Esra Erol’da programı büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yeni konu ve konuklarıyla gündemden düşmeyen ve dikkatleri üzerine çekmeye devam eden programda başarılı sunucu Esra Erol, zaman zaman çıkışlarıyla milyonların beğenisini kazanıyor. Gerçek yaşam öykülerinden beslenen ve ilginç aldatma öykülerini ekranlara getiren Esra Erol’da yeni haftanın ilk bölümü de merakla takip edilecek.

Esra Erol'da Programı Son Bölümde Neler Oldu?

ATV ekranlarından en son 10 Eylül 2021 Cuma günü yayınlanan Esra Erol’da programında yine herkesi şaşkına çeviren gelişmeler yaşandı. Karısı Tuğçe, TikTok'tan tanıştığı kendinden 30 yaş büyük Bayram Er'e kaçmış ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Eleştirilerin hedefi olan Tuğçe, Esra Erol’da programının stüdyosuna çıkarak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Zafer'in Yasemin ile ilgili son hamlesi ise milyonların kafasını karıştırdı. Esra Erol’da canlı yayınından sonra ortalığı fena halde karıştıran bu hamle çok konuşuldu.

Sinan'ın ailesi, çocukların nerede olduğunu aramaya devam ediyor. Büyük yüzleşme için geri sayım devam ederken 5 yaşındayken ağabeyiyle birlikte evlatlık verilen Elif’in dramı da büyük ses getirdi. Tek isteği babasını ve kardeşini bulmak olan Elif’in hayat hikayesi Esra Erol’da izleyicilerine de duygu dolu anlar yaşattı.

Esra Erol'da 13 Eylül 2021 Pazartesi ATV’de

Birbirinden farklı ve gerçek hikayeleri ekranlara getirmeye devam eden Esra Erol’da programı yeni yayın dönemine de bomba gibi giriş yaptı. Esra Erol’da 13 Eylül 2021 Pazartesi yine her zaman olduğu gibi ATV ekranlarından izleyicilerle buluşacak. 13 Eylül 2021 Pazartesi Esra Erol’da tamamı tek parça olarak izleyebilirsiniz.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.