Esra Erol'da 14 Eylül 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 14 Eylül 2021 Salı Atv Canlı İzle!

Esra Erol 14 Eylül 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 14 Eylül 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 14 Eylül 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 14 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının en sevilen programlarından biri olan Esra Erol’da, izleyicilerden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Yeni sezona da bomba gibi başlayan Esra Erol, birbirinden ilginç olayları ekranlara getiriyor. Bomba gibi bir sezonun startını veren Esra Erol’da programı gündüz kuşağının en çok izlenen programları arasında yer alıyor. Esra Erol’da 14 Eylül Salı tek parça izle. Esra Erol’da canlı izle…

Ele aldığı ilginç aldatma hikayeleriyle Türkiye’nin gündemine oturan Esra Erol’da yine tüm dikkatleri üzerine çeken bir program içeriği ile dikkat çekiyor. Yeni haftanın ilk yayınıyla izleyici karşısındaki yerini alan Esra Erol’da programı milyonları ekran başına toplamaya devam etti. Hafta içi her gün ATV ekranlarından yayınlanan Esra Erol’da yine seyircilerden tam not almayı başardı.

Esra Erol'da Son Bölümde Neler Oldu?

Esra Erol’da programında, 37 yaşındaki Elif Yörük’ün Mersin’den biyolojik ailesini aramak için stüdyoya gelmesi gündem oldu. Evli olmadığını, boşandığını ve 16 yaşında bir kızı olduğunu dile getiren Elif Yörük, biyolojik annesini bulmak için Esra Erol ve ekibinden yardım istedi. Elif Hanım yıllardır evlatlık olduğunu bildiğini ama kendisini büyüten aileyi üzmemek için öz ailesini arayamadığını dile getirmesi izleyenlerin de yüreklerini burktu.

Esra Erol’da programına katılan Zafer Yılmaz eşiyle barışmak için dön çağrısında bulundu. Esra Erol kısa süre içinde Zafer Yılmaz’ın eşi Yasemin Yılmaz’a ulaştı ve stüdyoya getirdi. Eşinin yüzüne bile bakmayan Yasemin Yılmaz, boşanma kararından vazgeçmedi. Bu ısrarın ardından Zafer Yılmaz da boşanmaya ikna oldu.

Esra Erol'da 14 Eylül 2021 Full İzle!

Milyonları ekran başına toplayan Esra Erol’da programı, yeni yayın dönemine de çok hızlı başladı. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan program ATV ekranlarından yayınlanmaya devam ediyor. Gündüz kuşağının en sevilen yapımlarından Esra Erol’da 14 Eylül 2021 Salı günü de izleyenleri ile buluşuyor. 14 Eylül 2021 Salı Esra Erol’da tamamı tek parça Youtube izle.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.