Sabahın Sultanı Seda Sayan 18. Bölüm 15 Eylül 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 18. Bölüm Tamamı Tek Parça 15 Eylül 2021 Çarşamba Star Tv Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Sabahın Sultanı Seda Sayan 15.09.2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarındaki yolculuğuna yeni bölümü ile devam eden Sabahın Sultanı Seda Sayan, çok konuşulan isimleri stüdyosunda ağırlamaya devam ediyor. Seyircisinin karşısına hem alanındaki uzman kişileri hem de magazin dünyasının sevilen isimlerini çıkarmaya devam eden Sabahın Sultanı Seda Sayan, yardıma ihtiyacı olan seyircisini de geri çevirmiyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 17. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 18. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Global Medya imzalı olarak Star TV ekranlarına gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni bölümleri ile ekranlardaki yerini bu hafta da alıyor. Her bölümünde çok konuşulacak konuklar ile seyircisinin karşısına çıkan Sabahın Sultanı Seda Sayan, 7’den 70’e herkese göre bir konu ekranlara getiriyor. Şimdilerde sağlık alanında her gün bir uzmanı konuk eden Sabahın Sultanı Seda Sayan, çok merak edilen hastalıkların bilinmeyen yönlerini tartışıyor. Magazinin ünlü simalarını da seyirci karşısına çıkaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranlarında başlıyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 17. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 17. bölümü ile gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan, 14 Eylül 2021 Salı günü yayınlandı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümünde; 2022 yılında burçları nelerin beklediği detaylıca alındı. Ünlü bir astrolog ile seyirci karşısına çıkan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yaklaşan Merkür retrosunu da tartışmayı ihmal etmedi. Öte yandan ünlü bir doktor ile kalp krizinin belirtilerini gözler önüne seren Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, balıklarda müsilaj tehdidinin devam edip etmediğini de stüdyoda ağırladığı balıkçılar ile tartıştı.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 18. Bölüm Gündemleri Neler?

Ekran yolculuğuna bugün 18. bölümü ile devam edecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, yine çok konuşulacak konuklarıyla seyircisinin karşısına çıkacak. Magazin dünyasının popüler ünlülerinden birini konuk edecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, sağlık alanındaki uzmanlar ve güncel konulara vakıf olan ünlü simaları da stüdyosunda olacak. Gündüz kuşağının yeni yıldızı Sabahın Sultanı Seda Sayan, saat 09.45’^te Star TV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.