MasterChef 16 Eylül 2021 MasterChef 69. Bölüm Canlı Full İzle! Bu akşam ana kadroya kim girecek? İşte Sonuçlar...

Yeni sezonu ile ekranlara merhaba diyen MasterChef Türkiye 2021, eğlenceli anları ile seyircisine ekran başına kilitlemeyi yine başardı. MasterChef son bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef son bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Masterchef Türkiye 16 Eylül 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Her bölümü büyük bir ilgiyle takip edilen MasterChef Türkiye 2021 yarışması, haftanın son takım yarışı öncesi yedek kadro yarışıyla seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İddialı yarışmacıları ile ekranlara gelmeye devam eden MasterChef Türkiye 2021 yarışmasına dahil olacak yeni isim ise, bugün itibariyle belli oluyor. Peki; MasterChef 69. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MasterChef 68. bölümde neler oldu? İşte, MasterChef yarışması hakkındaki tüm detaylar…

TV8 ekranlarındaki dördüncü sezonu ile seyirci karşısına çıkmaya devam eden MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının heyecanlı yarışı hız kesmeden devam ediyor. Yeni sezonunda gelmiş geçmiş sezonlarının en iddialı yarışmacıları ile seyirci karşısına çıkan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, şimdilerde mavi ve kırmızı takımın arasındaki kıyasıya rekabeti ekranlara getiriyor. Haftanın 6 günü nefes kesen bir yarış ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye 2021 yarışması, bu haftadan itibaren, cuma hariç her gün saat 20.00’da yayınlanıyor.

16 Eylül Masterchef Yedeklerden Ana Kadroya Kim Dahil Oldu? Ana Kadroya Geçiş Oyununda Finale Kim Kaldı?

Ana kadro için ikinci aşamaya geçen yarışmacılar: Araz, Merve, Samet, Pelin ve Rabia. Ana kadroya geçen yarışmacı kim olacak?

MasterChef 68. Bölümde Neler Oldu?

Dün akşam yeni bir takım yarışı ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye 2021 yarışması, 68. bölümünü seyircisinin karşısına çıkardı. MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının son bölümünde; mavi ve kırmızı takım arasında Tayland mutfağı üzerine bir takım yarışı düzenlendi. Tom yum soup, pad see ew, khao pad, sapparot, massaman curry, tod mun pla, pla tod kratiem, mangolu puding yemeklerini jüri üyelerine beğendirmek için yarışan takımlar arasında dokunulmazlığı ikinci günde de mavi takım aldı. Bunun üzerine MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının yeni haftasının ikinci bireysel dokunulmazlığını bir kez daha kırmızı takım oynadı. Günün sonunda bireysel dokunulmazlığı kazanan Emre, potaya Hasan’ı gönderirken; takımın yaptığı oylama sonrasına eleme potasına dahil olan isim Tunahan oldu.

MasterChef 69. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Bu akşam 69. bölümünü seyirci karşısına çıkaracak olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, heyecanlı bir yarışı daha ekranlara getiriyor. Yedek kadrosuyla dördüncü yarışını yapacak olan MasterChef Türkiye 2021 yarışması, pazar günü elenecek olan yarışmacısının öncesinde ana kadrosuna dahil olacak o ismi seçiyor. Ekranların fenomen yarışması MasterChef Türkiye 2021, bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.