Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 16 Eylül 2021 Haftanın Yarışmacıları Kim? İşte Günün Puanlaması…

Yeni yerine alışmaya başlayan Zuhal Topal, iddialı programına hız kesmeden devam ediyor. TV8 ekranlarından Zuhal Topal’la Yemekteyiz isimli program ile seyirci karşısına çıkan ünlü sunucu, yeni formatı ve iddialı yarışmacılarıyla hafta içi her gün saat 16.00’da ekranlara geliyor. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz 16 Eylül Çarşamba 4. bölüm yarışmacısı kim, kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Eylül Perşembe 4. bölüm puan durumu belli oldu mu, günün birincisi kim oldu? İşte, detaylar…

TV8 ekranlarının yeni sezon sürprizlerinden biri olan Zuhal Topal’la Yemekteyiz, ilk haftasıyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni formatında her gün bir yarışmacıyı mutfağa sokan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programı, haftanın 5 günü beş farklı yarışmacının evine misafir oluyor. Haftanın son gününde en yüksek puanı alan kişinin büyük ödüle kavuştuğu Zuhal Topal’la Yemekteyiz, hafta içi her gün saat 16.00’da seyirci karşısına çıkıyor.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 15 Eylül Çarşamba 3. Bölüm Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Ekranlara en son 15 Eylül 2021 Çarşamba günü yayınlanan 3. bölümü ile gelen Zuhal Topal’la Yemekteyiz, İstanbul ilinin Sancaktepe bölgesinde Zübeyde Kırkdeveli isimli yarışmacıya konuk oldu. Güne iddialı başlayan Zübeyde, diğer yarışmacılara; krutonlu mantar çorbası, kadınbudu köfte, ıspanak borani, fırında tandır, patlıcanlı pilav, baharatlı patates, sarımsaklı fıstıklı yeşil salata ve kahveli bomantika lezzetlerini yaptı. Tüm yemeklerini yetiştiren Zübeyde, diğer yarışmacılardan lezzet konusunda eleştiriler alınca, dayanamadı ve ağlamaya başladı. Günün sonunda puanlara da yansıyan eleştiriler neticesinde Zübeyde; yarışmacı Büşra, Özlem ve Mustafa’dan 3’er puan, Oğulcan’dan ise 5 puan aldı. Böylece Zübeyde günü 14 puan ile tamamladı.  

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Eylül Perşembe 4. Bölüm Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarındaki yolculuğuna 16 Eylül 2021 Perşembe günü de devam edecek olan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programı, 4. bölümünü ekranlara getirecek. Yeni bölümünde bir yarışmacısının daha evine konuk olacak Zuhal Topal’la Yemekteyiz, haftanın sonuna yaklaşırken, birincisini merakla bekletilecek. Yeni bölümleri merakla beklenen Zuhal Topal’la Yemekteyiz, saat 16.00’da TV8 ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.