Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisi 1. Bölüm Full İzle! 16 Eylül 2021 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1 ekranların merakla beklenen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, nihayet seyirci karşısına çıkıyor. Denizlerin fatihi Oruç Reis ve kardeşlerinin hayatını konu alacak Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, tarihinin tozlu raflarını aralarken; seyircisine hem nostaljik hem de aksiyon dolu bir akşam yaşatmayı planlıyor. Sizde tarih dolu bu dizinin son bölüm fragmanı ve izleme linkine ulaşmak istiyorsanız işte size detaylar...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 1. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranların merakla beklenen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, nihayet seyirci karşısına çıkıyor. Denizlerin fatihi Oruç Reis ve kardeşlerinin hayatını konu alacak Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, tarihinin tozlu raflarını aralarken; seyircisine hem nostaljik hem de aksiyon dolu bir akşam yaşatmayı planlıyor. Peki, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi 1. bölümde neler yaşanacak? İşte, detaylar…

ES Film imzalı olarak TRT1 ekranlarına gelmeye hazırlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca, senaristliğini ise Mustafa Burak Doğu üstleniyor. Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kaptan paşası ve kaptan-ı deryası olarak bilinen ünlü denizci Barbaros Hayreddin Paşa ve kardeşlerinin hayatını konu alan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin oyuncu kadrosunda ise; Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler, Caner Topçu İlyas Reis, Bahadır Yenişehirlioğlu, Pelin Akil Altan, Yiğit Özşener, Devrim Evin, Tolga Akkaya, Cem Bender, Gülcan Arslan, Melis Babadağ, İsmail Filiz ve Miraç Sözer gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, her perşembe saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkmayı planlıyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Dizisi 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bütün yaz boyunca televizyon izleyicisi tarafından büyük bir merakla beklenen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, nihayet seyircisi ile buluşmak için geri sayıma başladı. Tanıtımını gerçekleştirdiği günden bu yana dört ayrı tanıtım fragmanı yayınlayan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, 1. bölümü ile ilgili de iki ayrı fragmanı seyircisi ile buluşturdu.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Dizisi 2. Bölümde Neler Yaşanacak?

Ekranlara ilk bölümü ile gelecek olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, sezona iddialı bir giriş yapacak. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin yayınlanan 1. Bölüm fragmanlarına göre; Oruç Reis, Türk ve Müslüman yiğitleri bir araya getirmek için harekete geçecek. Denizlerdeki yetkinliğini gün ve gün artırmak üzere harekete geçecek olan Oruç Reis, en büyük desteği de kardeşlerinden alacak. Merakla beklenen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.