Müge Anlı 17 Eylül 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 17 Eylül 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 16 Eylül 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 16 Eylül 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 17 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Çok konuşulan kayıp ve cinayet dosyalarını ele almaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümleri ve sıcak gelişmeleriyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bugün bir aileyi daha stüdyosunda buluşturacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yine yürekleri ısıtacak bir bölümüyle ekranlara geliyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 16 Eylül gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 17 Eylül’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

Reytingin gözde yapımlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonunun çok konuşulan dosyalarını aralamaya devam ediyor. 2008 yılından bu yana ATV ekranlarındaki yolculuğuna kesintisiz devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert, şu sıralar Özkan çifti ve Şen Kardeşler cinayetini araştırıyor. Yeni konularıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da seyircisinin karşısına çıkıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 16 Eylül’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 16 Eylül 2021 Perşembe günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bir aile hasretine daha son verdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; Almanya’dan ailesini aramak için gelen Vedat, kendisi iki, ablası ise üç yaşındayken bir camiye terk edildiğini ve ardından Almanya’ya evlatlık verildiğini söyledi. Vedat’ın ailesini aramaya başlayan Müge Anlı, sadece dakikalar içerisinde Vedat’ın annesi ve babası ile 18 kardeşini ortaya çıkardı. Telefon bağlantısıyla aileyi kavuşturan Müge Anlı, anne ve babayı stüdyoya davet etti. Öte yandan tüm Türkiye’nin konuştuğu Hasan ve Şenay Özkan çiftini ele almaya devam eden Müge Anlı, konuyla ilgili bir görgü tanığına ulaştı. Bakkalın arkasında oturduğunu söyleyen Tansu, o gece köpeğin yanında birini gördüğünü ve o kişinin Kubilay ya da berber İlker olabileceğini söyledi. Berber İlker, canlı yayına bağlanarak, hakkındaki iddiaları ret ederken; Kubilay da hakkındaki bu ifadeyi kabul etmedi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 17 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

ATV ekranlarına 17 Eylül 2021 Cuma günü yeni bölümü ile gelecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Vedat ve ailesini stüdyoda kavuşturacak. Çok konulan Özkan ailesi ve Şen kardeşlerin cinayetini ele almaya devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugün sıcak gelişmeleriyle birlikte saat 10.00’da seyircisinin karşısında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.