Sabahın Sultanı Seda Sayan 20. Bölüm 17 Eylül 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 20. Bölüm Tamamı Tek Parça 17 Eylül 2021 Cuma Star Tv Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Sabahın Sultanı Seda Sayan 17.09.2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının en iddialı gündüz kuşağı programı olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, eğlenceli formatıyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Güne enerjik başlamanın adreslerinden biri olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün saat 09.45’te seyircisinin karşısında hazır bulunuyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 19. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 20. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Yeni sezonda Star TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan, magazin dünyasının merak edilen ünlü isimlerini programında ağırlamaya devam ediyor. Her gün güne enerji dolu başlamayı garanti eden Sabahın Sultanı Seda Sayan programında alanında uzman isimleri de konuk ederek, sağlık alanında en çok merak edilen hastalıkların bilinmeyenlerini ele alıyor. Seyircisinin yeni bölümlerini merakla beklediği Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 19. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 16 Eylül 2021 Perşembe günü gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan, 19.bölümünü seyircisinin karşısına çıkardı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümünde; Dr. Yavuz Dizdar’ı konuk etti. Dün, “Hamileler koronavirüs aşısı olmalı mı?”, “Su zehirler mi?” gibi sorulara Dr. Yavuz Dizdar ile birlikte cevap arayan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, herkesin merak ettiği konuları tartıştı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının ikinci konuğu olan Kimya Mühendisi ve Cilt Uzmanı Şems Arslan ise, ameliyatsız yüz germe maskesi ve dudak dolgunlaştıran kür tariflerini programın seyircisine özel olarak anlattı.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 20. Bölüm Gündemleri Neler?

Yeni bölümü ile 17 Eylül 2021 Cuma günü de seyircisinin karşısında olacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, bugün 20. bölümünü yayınlayacak. Yeni bölümünde bitkilerin bilinmeyenlerini anlatacak olan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Sabahın Sultanı Seda Sayan programında hiçbir yerde anlatmadığı yeni kürlerini aktaracak. Zihin açıcı, hamilelik şansısını artırıcı ve zayıflatıcı bitki kürleriyle seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan, saat 09.45’te canlı yayına geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.