Aşk Mantık İntikam 13. Bölüm Full İzle! Aşk Mantık İntikam 17 Eylül Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezona devam eden yaz dizilerinden olan Aşk Mantık İntikam, heyecanlı bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu hafta yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Aşk Mantık İntikam dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

Aşk Mantık İntikam 13. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezona devam eden yaz dizilerinden olan Aşk Mantık İntikam, heyecanlı bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu hafta yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Aşk Mantık İntikam, yine çok konuşulacak bir bölüm ile ekranlara geliyor. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi 12. bölümde neler yaşandı? Aşk Mantık İntikam dizisi 13. bölümde neler olacak? İşte, Aşk Mantık İntikam dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Yaz sezonundan yeni sezona geçiş yapan dizilerden biri olan Aşk Mantık İntikam, FOX TV ekranlarındaki yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Ekranlara No:9 Productions imzalı olarak ekranlara gelen ve bir Güney Kore yapımı olan “My Cunning Single Lady” isimli diziden uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisi, gittikçe daha karışık bir hal almaya başlıyor. İddialı isimleri başrollerinde buluşturan Aşk Mantık İntikam, Burcu Özberk (Esra), İlhan Şen (Ozan), Burak Yörük (Çınar) ve Melisa Döngel (Çağla) isimlerini bir araya getiriyor. Hoş bir aşk hikayesiyle seyircisini her hafta ekran başına kilitleyen Aşk Mantık İntikam dizisi, her cuma saat 20.00’da FOX TV ekranlarına geliyor.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 12. Bölümde Neler Yaşandı?

Geçtiğimiz hafta 12. bölümü ile ekranlara gelen Aşk Mantık İntikam dizisinin son bölümünde, gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Ozan ve Esra’nın eskiden evli olduğu ortaya çıkınca, Çağla aldığı evlilik kararını sorgulamaya başladı. Ancak olaya el atan Çınar ve Çağla’nın annesi Hande, kızını Ozan’ı kaybetmemesi yönünde destekler hale geldi. Yaşananlardan dolayı Ozan’a kızgın olan Esra ise, en iyi olanın Ozan’ı unutmak olduğuna karar verdi. Öte yandan düğün günü dahi Esra’yı aklından çıkaramayan Ozan, Zeyno’nun kendisine söylediği bir gerçek ile hata yaptığını anlamaya başladı. Zeyno’nun Esra’nın düşük yaptığını söylemesi üzerine harekete geçen Ozan, düğüne sadece dakikalar kala Esra’yı görmeye gitti.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 13. Bölümde Neler Olacak?

Bu hafta 13. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Aşk Mantık İntikam dizisi, yine çok konuşulacak bir bölümü ile FOX TV ekranlarına gelecek. Aşk Mantık İntikam dizisinin yayınlanan 13. bölüm fragmanlarına göre; Ozan’ın Çağla’ya nikah masasında ne cevap verdiği belli olacak. Çınar ve Ozan şirkette birbirine savaş açarken; Esra, Çınar ile iş için Antalya’ya gitmeye karar verecek. Esra’nın peşini bırakmamaya niyetli olan Ozan ise, Esra’nın ardından Antalya’ya gitmek için harekete geçecek. Merakla beklenen Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.