Yalancı Dizisi 1. Bölüm Full İzle! 17 Eylül 2021 Yalancı Dizisi Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların merakla beklediği iddialı yeni sezon dizilerinden biri olan Yalancı, bugün itibariyle seyirci karşısına çıkmaya başlıyor. İlk bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Yalancı dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

Yalancı Dizisi 17 Eylül 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların merakla beklediği iddialı yeni sezon dizilerinden biri olan Yalancı, bugün itibariyle seyirci karşısına çıkmaya başlıyor. İlk bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Yalancı dizisi, farklı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla televizyon izleyicilerini şimdiden heyecanlandırmayı başarıyor. Peki, Yalancı dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalancı dizisi 1. bölümde neler yaşanacak? İşte, detaylar…

Süreç Film imzalı olarak Show TV ekranlarına gelen ve İngiliz yapımı Liar dizisinden senaryoya uyarlanan Yalancı, bu akşam ilk kez seyircisinin kantarına çıkıyor. Başrollerini Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu’nun paylaştığı Yalancı’da ikiliye dizi boyunca; Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak, İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin, Mihrimah Selin Vardar ve Rızacan Durmuş isimli oyuncular eşlik ediyor. Bu sezon ilk kez yayınlanacak olan Yalancı, her cuma saat 20.00’da seyircisiyle buluşuyor.

Yalancı Dizisi 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Zeki ve yetenekli bir edebiyat öğretmeni olan Deniz ile ünlü bir cerrah olan ve Deniz’in öğrencisinin babası olan Mehmet Emir’in arasındaki ilişkiyi konu alan Yalancı dizisi, şimdiden televizyon izleyicilerinin yakın markajına girmiş bulunuyor. Seyircisinin karşısına iki ayrı tanıtım fragmanı ve iki ayrı fragman ile çıkan Yalancı, tüm dikkatleri üzerine çekerken, 1. bölümünde neler yaşanacağı konusunda da dizi severleri bir hayli meraklandırıyor.

Yalancı Dizisi 1. Bölümde Neler Yaşanacak?

Ekranlara bu akşam 1. bölümü ile gelecek olan Yalancı dizisi, seyircisiyle şimdiden iki ayrı fragmanını paylaşmış bulunuyor. Yalancı dizisinin yayınlanan 1. bölüm fragmanlarına göre; Deniz ve Mehmet Emir birbirinden etkilenmeye başlayacak. Bir yemek yemeğe karar veren ikili, gecenin sonunu farklı bir biçimde anlatınca, olaya polisler dahil olacak. Deniz tecavüze uğradığını söylerken; Mehmet Emir çevresine Deniz’den çok etkilendiğini ve yeniden görüşmek istediğini söyleyecek. Bir kişinin yalan söylediği ve o kişinin hikaye boyunca aranacağı Yalancı, bu akşam saat 20.00’da 1. bölümü ile Show TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.