Esra Erol'da 17 Eylül 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 17 Eylül 2021 Cuma Atv Canlı İzle!

Esra Erol 17 Eylül 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 17 Eylül 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 17 Eylül 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 17 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Stüdyoda konuk ettiği konuklarının ilginç yaşam öyküsüyle tüm dikkatleri üzerine çeken Esra Erol’da programı, yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Konuklarının sesine ses olan Esra Erol’da bu hafta da elde ettiği ipuçlarıyla seyircisini şaşırtmayı başarıyor. Peki, Esra Erol’da programı 17 Eylül gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 16 Eylül’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarının iddialı gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol’da 2015 yılından bu yana seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Biyolojik ailesini arayanların, boşanmak istediği halde eşine ulaşamayanların ve kayıp yakınlara sahip olanların ilk adreslerinden biri olan Esra Erol’da programı yeni sezonunda da kamusal arabuluculuk görevini üstleniyor. Yeni bölümleri merakla beklenen ve ilginç konu ile konuklarıyla her günün gündemini belirleyen Esra Erol’da hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarından yayınlanıyor.

Esra Erol’da Programı 16 Eylül’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 16 Eylül 2021 Cuma günü gelen Esra Erol’da yine ilginç yüzleşmelere ev sahipliği yaptı. Esra Erol’da programının son bölümünde; ilk konuk olan Gebze’den 23 yıldır evli olduğu ve evden kızını da alarak kaçıp giden eşi Dürdane’yi aramak için gelen İsmail oldu. İsmail’in eşini aramaya başlayan Esra Erol, kısa sürede bir haber alacaklarını söyledi. Eski eşini ve bir çocuğunun annesini aramak için gelen Arif ve yeni eşi Nermin ile birlikte eski eş Sema’ya bir kez daha seslendi. Sema’nın kendi ayakları üzerinde durması için ellerinden geleni yapacağını çift, kızıyla birlikte ona yeni bir hayat kurmak istediklerini belirtti.

Esra Erol’da Programı 17 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

ATV ekranlarındaki yerini 17 Eylül 2021 Cuma günü de alacak olan Esra Erol’da yeni bir canlı yayını ile seyircisinin karşısına çıkacak. Merak edilen yüzleşmelerinde haftanın son perdesini açacak olan Esra Erol’da ayrılık aşamasında olan çiftlerinin son kararını alacak. Haftayı sıcak gelişmeler ile kapatacak olan Esra Erol’da programı bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.