Kardeşlerim 20. Bölüm Full İzle? 18 Eylül 2021 Kardeşlerim Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Kardeşlerim yeni bölümü ile pazar akşamı ATV ekranlarında olacak. Kardeşlerim 20. bölüm full izleme linkine ve 20. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kardeşlerim 20. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Geçtiğimiz hafta yeni sezonuna merhaba diyen Kardeşlerim dizisi, seyircisi ile hasret gidermeye devam ediyor. Merakla beklenilen Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde; umudun tam tükendiği anda kardeşler bir kez daha bir araya gelmeyi başarıyor. Peki, Kardeşlerim dizisi 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kardeşlerim dizisi 19. bölümde neler yaşandı? İşte Kardeşlerim dizisi hakkındaki tüm ayrıntılar…

Oyunculuk performanslarıyla seyircisi tarafından ilk sezonundan bu yana takdir edilen Kardeşlerim dizisinin başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk gibi isimler üstleniyor. Anne ve babasını arka arkaya kaybeden dört kardeşin bazen umut bazen ise dram dolu hikayesini konu alan Kardeşlerim, her cumartesi saat 20.00’da ATV aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kardeşlerim Dizisi 19. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonunun perdesini geçtiğimiz hafta açan Kardeşlerim dizisi, seyircisinin karşısına en son 19. bölümünü çıkardı. Kardeşlerim dizisinin son bölümünde; Kadir, sevgilisi ve kardeşlerine yeniden kavuşacağı günü beklerken, umudunu yitirmemesi için cezaevinden dahi kardeşlerine desteklemeye devam etti. Bu sırada abileri Kadir’i cezaevinden çıkarmak için canla başla mücadele eden kardeşler, kendi dertlerini bir kenara bıraktı. Babası Akif’in Kadir için hazırladığı korkunç tuzağı bir şekilde öğrenen Doruk, babasını sıkıştırmaya başladı. Bu durumdan çok huzursuz olan Doruk, babası ile arasına geri dönülmez bir sınır çizdi. Öte yandan Doruk’un bu durumu Asiye ile olan ilişkisini de etkilemeye başladı. Yaşanan durumdan dolayı kendisini sorumlu tutan Doruk, an ve an Asiye’den uzaklaşmaya başladı.

Kardeşlerim Dizisi 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kardeşlerim dizisi bu hafta seyircisinin karşısına 20.b ölümünü çıkaracak. Merakla beklenen Kardeşlerim dizisinin yayınlanan 20. bölüm fragmanlarına göre; Kadir, cezaevinden çıkarak, kardeşlerinin yanına geri dönecek. Tam umutlarının tükendikleri anda yeniden bir araya gelen kardeşler, bu kez özel hayatlarıyla sınanmaya başlayacak. Asiye ile Doruk ayrılacak iken; Doruk bunun nedenini sorgulamak için Asiye’yi sıkıştırmaya başlayacak. Kardeşlerim dizisi bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.   

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.