Müge Anlı 20 Eylül 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 20 Eylül 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 20 Eylül 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 20 Eylül 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 20 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ele aldığı cinayet dosyaları ile tüm Türkiye’nin dikkatini üzerine çekmeye devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bir haftaya merhaba diyor. Geçmişte ele aldığı Şen kardeşler cinayeti ile ilgili sıcak gelişmeleri seyircisine pazartesi günü aktaracağını son programında duyuran Müge Anlı, yine heyecanlı bir bölümün kapısını aralıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 17 Eylül gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 20 Eylül’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

ATV ekranlarındaki yolculuğuna 2008 yılından bu yana kesintisiz olarak devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni sezonuyla seyircisinin karşısına çıkıyor. Bir süredir Şen kardeşler ve Şenay ailesinin esrarengiz cinayetini ekranlara getiren Müge Anlı ile Tatlı Sert, sınırlar ötesindeki bir kavuşamaya da ev sahipliği yapıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarından başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 17 Eylül’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 17 Eylül 2021 Cuma günü yayınlanan bölümü ile gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, film gibi bir olaya tanıklık etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; 2 yaşındayken İzmir’de bir caminin önüne bırakılan ve ardından çocuk esirgeme kurumu tarafından Alman bir aileye evlatlık verilen 33yaşındaki Vedat Alexander, biyolojik ailesine stüdyoda kavuştu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sadece 5 dakika içerisinde bulunan aile, Vedat Alexander ile kucaklaşmak için stüdyoya geldi. Anne ve babasıyla stüdyoda kavuşan Vedat, herkesi gözyaşına boğarken; 19 kardeşinin olması şaşkınlığını da gizleyemedi. Öte yandan bir süredir Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan Hasan ve Şenay Özkan çiftinin cinayeti ile ilgili araştırmalar programın son bölümünde de devam etti. Konuyla ilgili iki gizli tanığa ulaşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ekibi, merhum Hasan Özkan’ın define işleri ile yakından ilgilendiğini ortaya çıkardı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 20 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

ATV ekranlarındaki yerini 20 Eylül 2021 Pazartesi günü de alacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, geçmişte ele aldığı Şen kardeşler cinayetine dair yaşanan sıcak gelişmeleri ile programı açacak. Yeni konu ve konuklarıyla seyirci karşısında olacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Şenay ailesinin cinayetini de araştırmaya devam edecek. Reytinglerin gözbebeği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün saat 10.00’da ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.