Esra Erol'da 20 Eylül 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 20 Eylül 2021 Pazartesi Atv Canlı İzle!

Esra Erol 20 Eylül 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 20 Eylül 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 20 Eylül 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 20 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından biri olan Esra Erol’da programı sıcak gelişmeleriyle yeni haftasını açıyor. Televizyonlarda kamusal arabuluculuk vazifesini üstlenen Esra Erol’da programı, yine ilginç konu ve konuklarıyla seyircisinin karşısına çıkıyor. Peki, Esra Erol’da programı 20 Eylül gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 17 Eylül’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

Televizyon kanallarının en farklı gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol’da yeni haftasının kapısını bugün itibariyle aralıyor. ATV ekranlarındaki yolculuğuna 2015 yılından bu yana kesintisiz devam eden Esra Erol’da programı, boşanmak isteyen çiftlerin arasında kamusal arabuluculuk vazifesini üstleniyor. Biyolojik ailesini veya kayıp yakınlarını arayanları da konuk eden Esra Erol’da programı, hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Esra Erol’da Programı 17 Eylül’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

ATV ekranlarına en son 17 Eylül 2021 Cuma günü gelen Esra Erol’da programı, ilginç yüzleşmelere ev sahipliği yaptı. Esra Erol’da programının son bölümüne ilk konuk olan kişi Zalike oldu. Kendisine yapılan yanlışları anlatmak için Esra Erol’da programına başvurduğunu söyleyen Zalike, 14 yaşındaki kızını armak için stüdyodaydı. Esra Erol’da programının ikinci konuğu evden kaçan 19 yaşındaki zihinsel engeli bulunan kızını aramak için gelen Melahat oldu. Kızı Fatma Kaymaz’ın Ahmet isimli şahsın dini nikahlı eşi ve iki çocuğu ile beraber kaldığını iddia eden Melahat, kızını geri istediğini söyledi. Esra Erol’da programının bir diğer konuyu 9 yaşından beri görmediği annesi Songül Ulu’yu arayan Eda oldu. Kısa süre içerisinde Eda’ya müjdeyi veren Esra Erol, annesini bulduğunu söyledi.

Esra Erol’da Programı 20 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Haftaya sıcak gelişmeleri ile başlayacak olan Esra Erol’da programı, 20 Eylül 2021 Pazartesi günü de seyircisinin karşısına çıkacak. Konuklarının ortaya attığı iddiaların gerçekliğine dair yaptığı araştırmaları seyircisi ile paylaşarak haftaya başlayacak olan Esra Erol’da programı, yeni haftasında eski konuklarının yüzleşmelerine devam edecekken, yeni konu ve konuklarını da stüdyosunda ağırlayacak. Seyircisi tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Esra Erol’da bugün saat 16.20’da ATV ekranları aracılığıyla başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.