Yasak Elma 112. Bölüm Full İzle! 20 Eylül Yasak Elma Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 112. Bölüm izle ve Yasak Elma 103. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 112. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 112. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma Dizisi 112. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların fenomen dizisi Yasak Elma, entrikalarla dolu yeni bir sezonun kapısını geçtiğimiz hafta itibariyle aralamış bulunuyor. Beşinci sezonuyla seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan Yasak Elma dizisinde işler bu hafta epeyce karışıyor. Yasak Elma dizisi 111. bölümde neler yaşandı? Yasak Elma dizisi 112. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yasak Elma dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Geçtiğimiz hafta itibariyle seyircisinin karşısına 5. sezonuyla çıkmaya devam eden Yasak Elma dizisi, merakla beklenilen entrikalı hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay gibi birbirinden ünlü isimlerin paylaştığı Yasak Elma dizisi, yine çok konuşulacak bir sezona imzasını atmış bulunuyor. Bu sezon Çağatay’ın Yıldız’ı aldatması üzerine gelişecek olan olayları konu edinecek olan Yasak Elma, her pazartesi saat 20.00’da yeni ve iddialı oyuncu kadrosuyla FOX TV ekranlarından seyircisinin karşısına çıkıyor.

Yasak Elma Dizisi 111. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 111. bölümü ile gelen Yasak Elma dizisi, sezon finalinde gerçekleşen büyük patlamanın ardından altı ay geçmiş bir şekilde başladı. Yasak Elma dizisinin son bölümünde; Yıldız ve Çağatay’ın arası giderek açılırken, Ender’in Londra’dan dönüşü açılan aranın kaosa dönüşmesine neden oldu. Ender, Yıldız’ı Feyza’ya karşı doldurmaya başlarken, Çağatay’ın sevgilisi hiç kimsenin bilmediği biri çıktı. Yıldız’ın hayran olduğu yan komşusu olan sosyetik güzel Kumru herkesten gizli Çağatay ile görüşmeye devam ederken; Ömer’in babasının hemşiresi ile olan yakınlığı Ömer’i entrikalarla dolu bir plan yapmaya zorladı.

Yasak Elma Dizisi 112. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni sezonunun ikinci bölümüyle ekranlara gelecek olan Yasak Elma dizisi, 112. bölümünü seyirci karşısına çıkaracak. Yasak Elma dizisinin yayınlanan 112. bölüm fragmanlarına göre; Kumru, Çağatay’ın Yıldız ile arasındaki ilişkiyi sorgulamaya başlarken; Kumru’nun babası Doğan İstanbul’a geri döner dönmez Kumru ile Çağatay arasındaki ilişkiyi araştırmaya başlayacak. Öte yandan Ender, üzerine çok gelmeye başlayan Çağatay’ı sevgilisi ile yakalamaya çalışacakken; Ömer’in 1 milyon TL’lik araştırma teklifi Ender ve Yıldız’ı yeniden bir araya getirecek. Merakla takip edilen Yasak Elma dizisi, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.