Müge Anlı 21 Eylül 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 21 Eylül 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 21 Eylül 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 21 Eylül 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 21 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni bölümleri merakla beklenen Müge Anlı ile Tatlı Sert, Şen Kardeşler cinayetinin sır perdesini aralamaya devam ediyor. Bugün yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, seyircisine sıcak gelişmeler aktarmayı planlıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 20 Eylül gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 21 Eylül’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

Gündüz kuşağının kesintisiz olarak yayınlanan en uzun programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonuyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni sezonunda ele aldığı Şen Kardeşler’in ölümü ile tüm dikkatleri üzerine çeken Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarına geliyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 20 Eylül’de Neler Yaşandı?

ATV ekranlarına en son 20 Eylül 2021 Pazartesi günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, seyircisini gözyaşına boğacak sahnelere ev sahipliği yaptı. Almanya’dan ailesini aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuru yapan Vedat Alexander, 33 yıl aradan sonra annesi ile birlikte yemek yedi. Ailesi ile hasret gidermeye devam eden Vedat, Müge Anlı’ya Müslüman olmak istediğini söyledi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde 10. sınıf öğrencisi olan ve Ankara’da kaybolan Hasret aranmaya başlandı. Aile gözü yaşlı bir şekilde kızlarını ararken, Müge Anlı ile Tatlı Sert’e canlı bağlanarak, kızlarının mutlaka eve dönmesini ve ona kızgın olmadıklarını dile getirdi. Öte yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde Şen Kardeşler’in cinayeti ile ilgili sıcak gelişmeler yaşandı. İkinci bakıcının oğlunun karıştığı olayı seyircisine aktaran Müge Anlı, konuya tanıklık eden Fevzi’yi canlı yayına konuk etti. Olay ile ilgili bildiklerini anlatan Fevzi; bakıcı Selvi’nin oğlu Mete’nin gece kendisini aradığını ve telefonu verme bahanesiyle kardeşini darp ederek, bagaja koyduğunu dile getirdi. Tüyler ürperten bu olayın ardından Mete’nin cinayet gecesi nerede olduğu araştırmaya başlandı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 21 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Yeni haftasına sıcak gelişmeler ile devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 21 Eylül 2021 Salı günü de seyirci karşısında olacak. Şen Kardeşler ve Şenay ailesinin cinayetini konu etmeye devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, saat 10.00’da ATV ekranlarındaki yerini alacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.