Sabahın Sultanı Seda Sayan 22. Bölüm 21 Eylül 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 22. Bölüm Tamamı Tek Parça 21 Eylül 2021 Salı Star Tv Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Sabahın Sultanı Seda Sayan 21.09.2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının yeni fenomeni Sabahın Sultanı Seda Sayan, hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor. Her gün birbirinden ünlü isimler ile seyircisinin karşısına çıkan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, yeni güne iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 21. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 22. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Ekranlara Global Medya imzalı olarak bu sezon gelmeye başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan, şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Magazin dünyasının en tartışmalı isimlerini programında ağırlayan Seda Sayan, ünlülerin sırlarını teker teker ağzından alıyor. Öte yandan 7’den 70’e herkese uygun bir konunun konuşulduğu Sabahın Sultanı Seda Sayan programına alanında uzman pek çok isim de konuk oluyor. Ekranların yeni fenomeni Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 21. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 20 Eylül 2021 Pazartesi günü gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan, seyircisine büyük bir sürpriz yaptı. Mehmet Ali Erbil konuk eden Sabahın Sultanı Seda Sayan, ünlü şovmenin hayatına dair bilinmeyenleri konuştu. Seda Sayan ile arasındaki kırgınlığa canlı yayında son veren Mehmet Ali Erbil ise, “Seda’ya karşı beni doldurdular” dedi. Mehmet Erbil’in eski eşi Nergis Kumbasar’ı da konuk eden Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, Kumbasar’dan ünlü şovmenin tedavi sürecine dair detayları aldı. Öte yandan uzman konuklarıyla bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çeken Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, Astrolog Dr. Şenay Devi ile “Evlilikte en uyumlu burçlar neler? Yılın en önemli dolunayları hangileri?” sorularının cevaplarını ararken; Doç. Dr. Ahmet İnanır’dan fizik tedavi ve rehabilitasyon ile ilgili bilinmeyenleri öğrendi. 

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 22. Bölüm Gündemleri Neler?

Haftanın ikinci gününde seyirci karşısında olmaya devam edecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, bugün 22. bölümünü seyircisiyle buluşturacak. Günü sürpriz bir ünlü konuk ile açacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, magazin severleri bir hayli memnun edecek. Öte yandan yayın saati boyunca modadan astrolojiye; sağlıktan evde yapılan kış hazırlıklarına kadar pek çok konuyu konuşacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı alanında uzman isimleri de stüdyosunda ağırlayacak. Sabahın Sultanı Seda Sayan, bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.