Esra Erol'da 23 Eylül 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 23 Eylül 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 23 Eylül 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 23 Eylül 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 23 Eylül 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 23 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Yeni konu ve konuklarıyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam eden Esra Erol’da programı, ilginç yüzleşmeleriyle seyircisini her gün biraz daha fazla şoke ediyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen Esra Erol’da bugün kavuşmalara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Peki, Esra Erol’da programı 23 Eylül gündemleri neler olacak? Esra Erol’da programı 22 Eylül’de neler oldu, hangi gündemler konuşuldu? İşte Esra Erol'da hakkındaki tüm detaylar...

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol’da yeni sezonuyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni sezonunda tüm gündemleri ele geçiren konukları stüdyosunda ağırlayan Esra Erol’da programı, yine çok konuşulan yapımlar arasına girmeyi başarıyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarına gelen Esra Erol’da saat 16.20’de seyircisiyle buluşuyor.

Esra Erol’da Programı 22 Eylül’de Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Ekranlara en son 22 Eylül 2021 Çarşamba günü gelen Esra Erol’da programı, yeni konuklarıyla gündemleri ele geçirmeyi bir kez daha başardı. Esra Erol’da programının son bölümünde; biyolojik ailesini aramak için stüdyoya gelen Nurgül Hanım, kardeşi ve annesine seslendi. Stüdyodaki herkesi gözyaşına boğan o anlar, Esra Erol’u da ağlattı. Programın ikinci konuğu kayıp Özlem Hanım oldu. Abdullah Bey’e kaçtığını kabul eden Özlem, eşinin kendisini evden kovduğunu iddia etti. Eşini almak istediği için stüdyoya gelen Onur Bey, eşi Gizem ile barışmak istediğini söyledi. Ancak Gizem Hanım, boşanma davasını çoktan açtığını ve barışmak istemediğini söyledi. Evden ailesinden habersiz Ahmet’e kaçan kızı için stüdyoya gelen anne, bugün Ahmet’in diğer eşi Gülşah ile yüzleşti. Gülşah, Ahmet’in kendisine hırsızlık yaptırdığını söylerken, çok kez cezaevine girmenin ucundan döndüğünü iddia etti. Ahmet Bey ise, iddiaları ret etti.

Esra Erol’da Programı 23 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün seyirci karşısına çıkan Esra Erol’da programı 23 Eylül 2021 Perşembe günü de ekranlara gelecek. Yeni bölümünde kavuşmalara ev sahipliği yapacak olan Esra Erol’da yarım kalan yüzleşmelerini de tamamlayacak. Yeni bölümleri merakla beklenilen Esra Erol’da programı saat 16.20’de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.