Sabahın Sultanı Seda Sayan 24. Bölüm 23 Eylül 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 24. Bölüm Tamamı Tek Parça 23 Eylül 2021 Perşembe Star Tv Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Sabahın Sultanı Seda Sayan 23.09.2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının yeni vazgeçilmezi Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün seyircisinin evine konuk olmaya hız kesmeden devam ediyor. Seyircisini eğlenceli ve bilgi dolu bir sabaha başlatan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, saat 09.45’te başlıyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 23. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 24. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Yeni sezonun en iddialı gündüz kuşağı programlarından biri olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın sunumuyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her gün birbirinden ünlü isimleri stüdyosuna konuk eden Sabahın Sultanı Seda Sayan, alanındaki uzman konuklarıyla da bilgi dolu bir sabaha merhaba diyor. Global Medya imzalı olarak Star TV ekranlarına gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün saat 09.45’te başlıyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 23. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 22 Eylül 2021 Çarşamba günü gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan, 23. bölümünü yayınladı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümünde Dr. Zafer Akıncı, Seda Sayan ile evlilik depresyonu, sadakatsizlik ve aldatma arasındaki farklar, eşinin yalan söylediğini anlama taktiklerine dair keyif veren bir söyleşi gerçekleştirdi. Prof. Dr. Fevzi Özgönül’ü de konuk eden Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, poğaçanın mı yoksa böreğin mi şişmanlattığını tartıştı. Zayıflamaya dair yağ yakıcı kürleri Sabahın Sultanı Seda Sayan seyircisine özel olarak paylaşan Dr. Özgönül, çok konuşulacak tariflerini ilk kez açıkladı. Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın son konuğu olan Op. Dr. Esra Çabuk Cömert ise, obezite cerrahisi sonrası değişimi anlattı.  

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 24. Bölüm Gündemleri Neler?

Hafta içi her gün seyircisinin karşısına çıkan Sabahın Sultanı Seda Sayan, 24. bölümü ile bugün seyircisini buluşturacak. Sağlık alanının duayenlerini programına konuk edecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, magazinin ünlü simalarını da stüdyosunda ağırlayacak. Güne enerjik başlamak isteyenlerin ilk adresi olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, saat 09.45’te Star TV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.