Kazara Aşk 12. Bölüm Full İzle! 23 Eylül 2021 Kazara Aşk Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarına henüz girmiş olan yeni dizi Kazara Aşk, tüm dizi severlerin yakın markajına girmiş bulunuyor. Eğlenceli aşk hikayesi ile tüm dizi piyasasını silip süpüren Kazara Aşk, ilk bölümünden milyonları ekran başına kilitliyor. Kazara Aşk dizisi 11. Bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm ayrıntılar…

Kazara Aşk 3. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yaz dizilerinin en eğlencesi olarak seyircisinin karşısına çıkan Kazara Aşk dizisi, yeni sezonda da seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Yalanların son bulduğu Kazara Aşk dizisinin yeni bölümünde artık hesaplaşmalar ve yüzleşmeler başlıyor. Peki, Kazara Aşk dizisi 11. bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Kazara Aşk dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Eğlenceli konusu ve usta oyuncu kadrosuyla en çok izlenen yaz dizilerinden biri olmayı başaran Kazara Aşk, Star TV ekranlarındaki yayın hayatına yeni sezonda da devam ediyor. Romantik komedi tadında hikayesiyle ekranlara gelen Kazara Aşk dizisinin başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sude Güler paylaşırken; dizisinin oyuncu kadrosunda ise, Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan gibi birbirinden çok sevilen isimler yer alıyor. Tesadüfi bir aşkı konu alan Kazara Aşk dizisinin yeni bölümleri her hafta perşembe günü saat 20.00’da Star TV ekranlarına geliyor.

Kazara Aşk Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına en son geçtiğimiz hafta çıkan Kazara Aşk dizisi, 11.bölümünü ekranlara getirdi. Kazara Aşk dizisinin son bölümünde; hamilelik yalanını öğrenen Civan’ın babası Tahsin, Şimal’e yeni bir oyun oynama teklifinde bulundu. Civan’dan intikam almak isteyen Şimal, bu teklifi değerlendirirken; Tahsin oğluna söylediği yalanlara karşın iyi bir ders vermek için harekete geçti. Öte yandan Şimal’e olan hislerin gerçek olduğunu anlayan Civan, bu hisler ile boğuşurken, babası ve Şimal’in oynadığı oyundan habersiz Şimal ile mutlu olabileceğine inanmaya başladı. Civan’ın asıl karısı Nazlı ise, Civan’ın gerçek hislerini fark eden tek kişi olarak, aradan çekilmeye karar verdi.

Kazara Aşk Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta 12. bölümü ile gelecek olan Kazara Aşk dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanlarına göre; Okan ile ilgili gerçekleri öğrenecek olan Vildan, ortadan kaybolacak. Vildan gözünü Nazlı’nın evinde açarken, bütün aile Vildan’ı aramaya başlayacak. Öte yandan yakınlaşmaya hızla devam eden Civan ve Şimal arasına bu kez, Civan’ı şirketten vazgeçirme planı girecek. Civan bunun üzerine her şeyden vazgeçip gitmeye karar verecekken; Şimal, Civan’a gerçekten aşık olduğunu anlayacak. Yalanların son bulacağı Kazara Aşk dizisi, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.