Camdaki Kız Dizisi 12. Bölüm Full İzle! 23 Eylül 2021 Camdaki Kız Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D’nin çiçeği burnunda dizisi Camdaki Kız, bayram dönüşü sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığının hikayenin özgünlüğü ile ilk bölümden bu yana odak konusu haline gelmeyi başaran Camdaki Kız, usta oyuncuların performanslarıyla eşsiz bir seyir keyfi sunuyor. Sevenlerinin merakla beklediği Camdaki Kız dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 11. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar…

Camdaki Kız Dizisi 6. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonuna hız kesmeden devam eden Camdaki Kız dizisi, bu hafta Hayri karakteriyle seyirci karşısına çıkıyor. Hayri karakterini Cihangir Ceyhan’a emanet eden Camdaki Kız, sürprizlerle dolu bir bölüm ile yeni haftasındaki yerini alıyor. Peki, Camdaki Kız dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 11. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar…

Psikiyatrist ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından televizyon ekranlarına yayınlanan Camdaki Kız dizisi, ikinci sezonuyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni sezonunda Nalan’ın dram dolu hayatını ekranlara getiren Camdaki Kız dizisinin yeni başrollerini bugün itibariyle Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan paylaşmaya başlıyor. Sevilen hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her hafta seyircisini ekran başına kilitlemeye devam eden Camdaki Kız, perşembe günleri saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Camdaki Kız Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Camdaki Kız dizisi, 11. bölümünü seyircisi ile buluşturdu. Camdaki Kız dizisinin son bölümünde; Feride’nin, Nalan üzerinde kurduğu baskı Adil’in bu kez deliye döndürdü. Feride ile sert bir kavga eden Adil, resti çekerek evden ayrıldı. Sedat, Nalan’a anlayış ile yaklaşırken; Feride, Nalan’ın üzerindeki baskıyı arttırdıkça arttırdı. Levent, kendisinden sürekli para isteyen ailesiyle tartışma içerisine girerken; Selen, çocuğu olamayacağı gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kaldı. Rafet Bey’in Nalan’ı çalışmaması yönündeki uyarması, Nalan’ı bir hayli yüzse de Nalan, bu isteği geçici olarak kabul etmek zorunda kaldı. Ailenin yeni yüzü olan Nalan, katıldığı defilede tüm gözleri üzerine döndürürken, aileye yeni dahil olan teyze ve enişte yeni bir gerginlik yarattı.

Camdaki Kız Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seyirci karşısına bu hafta 12. bölümü ile çıkacak olan Camdaki Kız dizisi, Hayri’yi nihayet seyircisiyle tanıştıracak. Camdaki Kız dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanlarına göre; Nalan’ın bir hareketi ile deliye dönecek olan Rafet Koroğlu, tüm aileyi azarlayacak. Rafet’in ileri gitmesine daha fazla dayamayan Gülcihan, Koroğlu’nun karşısına dikilecek. Evdeki sorunları içine atan Rafet Koroğlu, otelde fenalık geçirince, yardımına Hayri yetişecek. Yeni bölümleri sabırsızlıkla beklenen Camdaki Kız dizisi, bugün saat 20.00’da Kanal D ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.