Aşk Mantık İntikam 14. Bölüm Full İzle! Aşk Mantık İntikam 24 Eylül Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çağla’nın oyunları ve kararlarıyla Esra’yı Ozan’dan vazgeçirmek için harekete geçeceği Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü, bu akşam seyirci karşısına çıkıyor. İşte son bölüm izleme linki ve fragman...

Aşk Mantık İntikam 5. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Çağla’nın oyunları ve kararlarıyla Esra’yı Ozan’dan vazgeçirmek için harekete geçeceği Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü, bu akşam seyirci karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz hafta çok konuşulacak bir bölüm ile ekranlara gelen Aşk Mantık İntikam dizisi, yine iddialı bir bölümünü ekranlara getiriyor. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi 13. bölümde neler yaşandı? Aşk Mantık İntikam dizisi 14. bölümde neler olacak? İşte, Aşk Mantık İntikam dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Romantik komedi tadındaki hikayesiyle yaz boyunca seyircisini ekran başına kilitleyen Aşk Mantık İntikam, FOX TV ekranlarındaki yolculuğuna yeni sezonda da devam ediyor. Bir Güney Kore yapımı olan “My Cunning Single Lady” isimli diziden No:9 Productions imzası ile senaryoya uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin başrollerini ise; Burcu Özberk (Esra), İlhan Şen (Ozan), Burak Yörük (Çınar) ve Melisa Döngel (Çağla) isimleri paylaşıyor. Her hafta yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekleten Aşk Mantık İntikam, cuma saat 20.00’da FOX TV ekranlarından seyirci karşısına çıkıyor.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 13. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen Aşk Mantık İntikam dizisi, 13. bölümünü seyirci karşısına çıkardı. Aşk Mantık İntikam dizisinin son bölümünde; Çağla ile evlenen Ozan, bu konudaki pişmanlığını yaşamaya devam ederken, Esra’ya tüm gerçekleri anlatmak için harekete geçti. Tüm bu yaşananlardan Esra’yı uzak tutmak isteyen Çınar, Antalya’da şirketin yeni açacağı ofise birlikte gitmeyi ve Antalya’ya taşınmayı teklif etti. Bunun Ozan’ı geride bırakmak için iyi bir fikir olduğunu düşünen Esra, ailesini bırakmak istemese de Antalya’ya taşınmayı kabul etti. Öte yandan Esra’yı kaybetmeme konusunda bir kez daha kararlı olan Ozan, Esra’nın peşinden Antalya’ya gitmeye karar verdi.

Aşk Mantık İntikam Dizisi 14. Bölümde Neler Olacak?

Ekranlara bu hafta 14. bölümünü getirecek olan Aşk Mantık İntikam dizisi, yeni bölümünü bu akşam yayınlayacak. Aşk Mantık İntikam dizisinin yayınlanan 14. bölüm fragmanlarına göre; Ozan ve Esra’yı takip ettiren Çağla, ikilinin samimi bir şekilde çekilen fotoğrafları ile Esra’ya hesap soracak. Çağla’nın tehditlerine ailesi için boyun eğmek zorunda kalacak olan Esra, Çınar’ı bahane edip Ozan’dan uzaklaşacak. Öte yandan Çınar da Ozan’ı Esra’dan uzak durması yönünde uyarınca ikili arasında sert bir kavga çıkacak. Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.