Sabahın Sultanı Seda Sayan 27. Bölüm 28 Eylül 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 27. Bölüm Tamamı Tek Parça 28 Eylül 2021 Salı Star TV Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Ekranların iddialı gündüz kuşağı programlarından biri olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni gününe merhaba demete hazırlanıyor. Sürpriz konukları ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, iddiasını yine konuşturuyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 26. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 27. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Global Medya imzası ile yeni sezonda Star TV ekranlarına gelmeye başlayan Sabahın Sultanı Seda Sayan, yeni haftasına hız kesmeden devam ediyor. Magazin dünyasının ünlü isimlerinden moda ikonlarında, tıp dünyasının duayen isimlerinden yaşam koçlarına kadar her alanda konuklar alan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, 7’den 70’e herkesin ilgisini çekecek bir format ile ekranlara geliyor. Sevilen gündüz kuşağı programlarından biri haline gelmeyi başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, sabah saat 09.45’te Star TV ekranlarından başlıyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 26. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 26. bölümü ile gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan, 27 Eylül 2021 Pazartesi günü yayınlandı. Sabahın Sultanı Seda Sayan programı son bölümünde; Op. Dr. Banu Küçükpolat, Dr. Yavuz Dizdar, Astrolog Dr. Şenay Devi ve Nimet isimli bir seyircisini konuk etti. Dr. Banu Küçükpolat ile kalp ve damar hastalıkları üzerine bir söyleşi gerçekleştiren Seda Sayan, Dr. Yavuz Dizdar ile ise, yumurta üzerindeki rakamların ne anlama geldiğini tartıştı. Merakla beklenen ve etkileri her dönem tartışılan Merkür Retrosu ile ilgili Astrolog Dr. Şenay Devi ile söyleşi gerçekleştiren Seda Sayan, retronun burçları nasıl etkilediğini sordu. Öte yandan Nimet isimli bir seyircisini konuk eden Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, Nimet Hanım’ın beton yeme alışkanlığını seyircisi ile buluşturdu.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 27. Bölüm Gündemleri Neler?

Yeni gününe 28 Eylül 2021 Salı sabahı merhaba diyecek olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, 27. bölümünü ekranlara getirecek. Sabahın Sultanı Seda Sayan programı yeni bölümünde Mimar Selim Yuhay’ı stüdyosunda ağırlayacak. Seyircisinden gelen çeşitli ev dekorlarını yorumlayacak olan Mimar Selim Yuhay, yeni ev tasarlayacaklara fikirler verecek. Sabahın Sultanı Seda Sayan, bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.