Kim Milyoner Olmak İster Son Bölüm Full İzle! 1 Ekim 2021 Kim Milyoner Olmak İster Youtube Tek Parça İzle

Cumartesi günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümleriyle de izleyicilerin radarına takılıyor. Ekranların en iddialı bilgi yarışması olan Kim Milyoner Olmak İster programında 28 Eylül 2021 Cumartesi yeni bölüm izleme linki ve fragmanı haberimizde...

Kim Milyoner Olmak İster 28 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

İddialı yarışmacıları ve kültür dolu sorularıyla her hafta seyircisinin karşısına çıkan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, yeni bölümlerini yeni gününde ekranlara getiriyor. Sevilen yarışma Kim Milyoner Olmak İster, geçtiğimiz haftadan bu yana her cuma seyircisi ile buluşuyor. Peki, Kim Milyoner Olmak İster programı son bölümde neler yaşandı? Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili tüm ayrıntılar…

Şimdilerde ekranların jönü Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulan Kim Milyoner Olmak İster, 2011 yılından bu yana yarış severlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her hafta 1 milyon TL büyük para ödülünün sahibini aramaya devam eden Kim Milyoner Olmak İster yarışması, bilgi ve kültür dolu sorularıyla izleyenlere keyifli bir akşam da yaşatıyor. Geçtiğimiz haftadan bu yana cuma günü seyirci karşısına çıkmaya başlayan Kim Milyoner Olmak İster, saat 20.00’da ATV ekranlarındaki yerini alıyor.

Kim Milyoner Olmak İster Programı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 24 Eylül 2021 Cuma günü gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışması, seyircisine bilgi dolu bir akşam yaşattı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde; “Türkiye’de hangi ada gölün içerisindedir?; Hangi Yeşilçam filminin başrolündeki kişi Doktor Fahrettin Cüreklibatur’dur?” gibi cevabı merakla beklenen sorular soruldu. Birbirinden iddialı 6 yarışmacıyı stüdyosunda ağırlayan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına damga vuran kişi ise duygu yüklü hikayesi ile Seniran Güven oldu. Öte yandan Serkan Bey ilk soruda elenirken; Betül Hanım, 5 bin TL para ödülünün sahibi oldu. Kim Milyoner Olmak İster programının son bölümünde de 1 milyon TL para ödülüne sahip olabilen herhangi bir isim çıkmadı.

Kim Milyoner Olmak İster Yeni Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Her hafta seyircisi ile buluşan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, 1 Ekim 2021 Cuma günü yeni bölümünü ekranlara getirecek. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni bölümünde birbirinden iddialı yarışmacılar, 1 milyon TL para ödülünün sahibi olacak. Yeni bölümünde bilgi dolu sorular ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, saat 20.00’da ATV ekranlarına gelecek.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.