Evlilik Hakkında Her Şey 2. Bölüm 2021 Full İzle! 28 Eylül 2021 Evlilik Hakkında Her Şey Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının sezonda en iddialı yapımlarından biri olması beklenen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, seyircisi ile buluşmak için geri sayıma başlıyor. Yeni sezonda tüm dikkatleri üzerine çekecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisine ait son bölüm fragmanı ve izleme linki haberimizde...

Evlilik Hakkında Herşey 2. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Sezonun iddialı dizilerinden biri olması Evlilik Hakkında Her Şey, 2. bölümü ile seyircisinin karşısındaki yerini almaya hazırlanıyor. İlk bölümü ile reytinglerde beklediği ilgiyi gören Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, hikayesini bu hafta biraz daha derinleştiriyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 1. bölümde neler oldu? İşte, detaylar…

Yeni sezona FOX TV ekranlarından ve MF Yapım imzası ile giriş yapan Evlilik Hakkında Her Şey, dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Evlilik hazırlıklarından boşanmaya kadar evlilik tüm aşamalarını dört kadının yaşamı üzerinden anlatan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, Yeni sezona bugün itibariyle merhaba diyecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, BBC yapımı “The Split” dizisinden uyarlanıyor. Usta bir oyuncu kadrosu ile seyirci karşısına çıkmaya başlayan Evlilik Hakkında Her Şey; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Erdal Küçükkömürcü, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmü, Emine Ada Sezer ve Mila Kasarcı gibi isimleri bir araya getiriyor. İlk bölümü ile oldukça beğenilen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, her salı saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi 1. Bölümde Neler Oldu?

Ekranlara geçtiğimiz hafta gelmeye başlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, seyirci karşısına en son 1. bölümünü getirdi. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin son bölümünde; annesi Çolpan ile sürekli tartışma içerisinde olan Azra, ailesinin hukuk şirketini devralmak için hazırlıklara başladı. Ortanca kardeş Sanem evliliğe karşı bir yaşantı sürerken, küçük kardeş Güneş aldığı evlilik teklifi ile dilediği mutluluğa kavuştu. Üç çocuk annesi olan en büyük kardeş Azra ise, eşinin ihtiyacı olduğunda yanında olmamasından şüphelenmeye başlarken; annesi Çolpan ile de atışmalarına devam etti. Annesinin verdiği sözü tutmaması üzerine savaşa dönen bu durum, Azra’nın rakip firmasına transfer olması ile birlikte kaosa dönüştü. Öte yandan kızların öldüğü bildiği babalarının çıkıp gelmesi, ailede yeni bir krizin daha ortaya çıkacağının sinyalini verdi.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

FOX TV ekranlarına bu hafta 2. bölümü ile gelecek olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, hikayesini derinleştirecek. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yayınlanan 2. bölüm fragmanlarına göre; kızlar babalarından hesap soracaklar. Songül ve eşinin boşanma davası anne ile kızı karşı karşıya getirecekken; Azra, kocasının aldattığından şüphelenmeye başlayacak. Yeni bölümü merak ile beklenen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.