Sabahın Sultanı Seda Sayan 28. Bölüm 29 Eylül 2021 Full İzle! Sabahın Sultanı Seda Sayan 28. Bölüm Tamamı Tek Parça 29 Eylül 2021 Çarşamba Star TV Canlı İzle!

İlginç konu ve konukları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan, şu sıralar rakip tanımıyor. Sezona hızlı bir giriş yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili canlı yayın izleme linki ve ayrıntılar haberimizde...

Sabahın Sultanı Seda Sayan 29.09.2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların yeni gözdesi Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, çok konuşulan konuklarını ağırlamaya yeni gününde de devam ediyor. İddialı bir program ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranlarından başlıyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 27. bölümünde neler oldu? Sabahın Sultanı Seda Sayan programının 28. bölüm gündemleri neler? İşte, detaylar…

Star TV ekranlarının yeni sezon gündüz kuşağı programlarından biri olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, magazin dünyasının ünlü isimlerini stüdyosunda ağırlamaya devam ediyor. Tıp dünyasının duayenlerini de stüdyosunda ağırlamaya devam eden Sabahın Sultanı Seda Sayan, sağlık alanından moda alanına kadar her konuyu stüdyosunda tartışıyor. Yeni bölümlerini merakla bekleten Sabahın Sultanı Seda Sayan, hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 27. Bölümünde Neler Oldu?

Ekranlara en son 28 Eylül 2021 Salı günü gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, 27. bölümünü seyircisi ile buluşturdu. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının son bölümüne; Prof. Dr. Kadir Demir, Mimar Selim Yuhay ve Op. Dr. Bülent Koç konuk oldu. Kabızlık ve ishal sorunları ile ilgili seyircisine detaylı bir bilgi veren Prof. Dr. Kadir Demir, kabızlık ve ishal rahatsızlıklarının tedavisinin nasıl yapılması gerektiğini seyirciye aktardı. Seyircilerden gelen ev dekorasyonları fotoğraflarına canlı yayında yorum yapan Mimar Selim Yuhay ise, ev dekorasyonu için uygun ve kolay tüyolar verdi. Öte yandan programın son konuğu olan Op. Dr. Bülent Koç, Sabahın Sultanı Seda Sayan programının seyircisine nefes alma sorunlarının nasıl çözüleceği yönünde bilgiler verdi.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Programının 28. Bölüm Gündemleri Neler?

Hafta içi her gün seyircisinin karşısına çıkan Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, bugün 28. bölümü ile ekranlara gelecek. Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yeni bölümünde sürpriz konuklar, Seda Sayan’ın konuğu olacak. Sağlık alanından mutfağa kadar her konunun konuşulacağı Sabahın Sultanı Seda Sayan, saat 09.45’te Star TV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.