Müge Anlı 30 Eylül 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 30 Eylül 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 30 Eylül 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 30 Eylül 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 30 Eylül 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının reyting canavarı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni bölümünde Şen Kardeşler cinayetinin sır perdesini aralamaya devam edecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, saat 10.00’da seyircisinin karşısındaki yerini alıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 30 Eylül gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 29 Eylül’de neler yaşandı? İşte, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkındaki tüm detaylar…

Ele aldığı dosyaları çözüme kavuşturması ile seyircisinin takdirini kazanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 2008 yılından bu yana ATV ekranlarındaki yerini korumayı başarıyor. Yeni sezonunda tüm Türkiye’nin büyük ilgi ile takip ettiği iki ayrı cinayet dosyasını gündemine alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, şu sıralar Özkan ailesinin ve Şen Kardeşler’in katilini aynı anda arıyor. Yeni bölümlerini seyircisine merak ile bekleten Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 29 Eylül’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 29 Eylül 2021 Çarşamba günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ele aldığı konular ile ilgili yeni ipuçlarını seyircisi ile paylaştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümüne üç çocuk annesi kızı Hülya Hanım’ı Ferhat Mutlu’nun kaçırdığını iddia eden Emine Demir konuk oldu. Kızını geri istediğini dile getiren Emine Hanım, yaşadığı sürece böyle bir evliliğe müsaade etmeyeceğini dile getirdi. Konuyla ilgili telefona bağlanan tanıklar, kaçırılma olmadığını, Hülya Hanım’ın aşık olarak Ferhat Bey’e kaçtığını ifade etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının merakla takip edilen dosyalarından biri olan Şen Kardeşler cinayeti programının dünkü bölümünde de ele alındı. Şen ailesinin akrabası olan Osman Bey, kendisi cezaevinde iken Emel Hanım’ın eşini Labit Bey ile evlenmek üzere tanıştırdığını iddia etti. Öte yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının diğer merakla takip edilen konusu olan Özkan ailesinin cinayetinde yeni bir şüpheli ortaya çıktı. Solak olduğu öğrenilen ve cinayetten önce Hasan Özkan ile kavga eden yeğen Engin ile Sezgin hakkındaki iddiaları yanıtladı. 

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 30 Eylül Gündemleri Neler Olacak?

Ekranlardaki yerini 30 Eylül 2021 Perşembe günü de alacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sıcak gelişmeleri ile güne başlayacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünde ele alınan cinayet dosyaları ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam edecek. Yeni bölümleri merakla beklenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.