Kazara Aşk 13. Bölüm Full İzle! 30 Eylül 2021 Kazara Aşk Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarına henüz girmiş olan yeni dizi Kazara Aşk, tüm dizi severlerin yakın markajına girmiş bulunuyor. Eğlenceli aşk hikayesi ile tüm dizi piyasasını silip süpüren Kazara Aşk, ilk bölümünden milyonları ekran başına kilitliyor. Kazara Aşk dizisi 1. Bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 2. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm ayrıntılar…

 Kazara Aşk 13. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

 Yaz boyunca seyircisine keyifli bir perşembe akşamı geçirten Kazara Aşk dizisi, final bölümü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Final bölümünde Civan ile Şimal’i son kez sınava tabi tutacak olan Kazara Aşk, seyircisine sürpriz bir şekilde veda etmek için ekranlara geliyor. Peki, Kazara Aşk dizisi 12. bölümde neler yaşandı? Kazara Aşk dizisi 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Kazara Aşk dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Star TV ekranlarının en eğlenceli yaz dizisi olan Kazara Aşk, ekran macerasının sonuna gelmeye hazırlanıyor. Başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sude Güler paylaşırken; dizisinin oyuncu kadrosunda ise, Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan gibi birbirinden çok sevilen isimler yer aldığı Kazara Aşk dizisi, bu perşembe son bölümü ile seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kazara Aşk Dizisi 12. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarına en son geçtiğimiz hafta gelen Kazara Aşk dizisi, 12. bölümünü seyircisi ile buluşturdu. Kazara Aşk dizisinin yayınlanan son bölümünde; Şimal ve Civan birbirlerine olan aşkın gerçek olduğunu fark etmeye başladı. Civan, kendi aşkının gerçek olduğuna Şimal’e inandırmak için her yolu denerken; Şimal, bunun da yeni bir oyun olduğunu düşünmekten kendisini alıkoyamadı. İki tarafın tüm aileleri gerçeği öğrenirken, Şimal’in babası Şimal ve Civan karşısında sert bir tavır takındı. Öte yandan Nazlı, Şimal ve Civan arasından çıkmaya karar verirken, ikiliyi mutlu olmaları için rahat bıraktı.

Kazara Aşk Dizisi 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu akşam ekranlara final bölümü ile gelecek olan Kazara Aşk dizisi, 13. bölümü ile seyircisine veda edecek. Kazara Aşk dizisinin yayınlanan 13. bölüm fragmanına göre; Şimal ile Civan evlenmek için bu kez gerçek bir ilk adım atacak. Ancak, Şimal’in babası gerçekleri öğrendikten sonra, Şimal’i bu kararında desteklemeyecek. Aşkı ve babası arasında sıkışıp kalacak olan Şimal, bir karar vermek zorunda olacak. Öte yandan Vildan hamile olduğunu öğrenecek ailede mutluluk havası esmeye başlayacak. Kazara Aşk dizisinin final bölümü bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.