Müge Anlı 1 Ekim 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 1 Ekim 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Ekim 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Ekim 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 1 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranlarının en çok takip edilen gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, ele aldığı konulardaki yeni gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Heyecanlı bir canlı yayın ile ekranlara gelecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merakla takip edilen iki cinayet dosyasının da peşini bırakmıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Ekim gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 30 Eylül’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

Hafta içi her gün seyircisi ile buluşmaya 2008 yılından bu yana kesintisiz olarak devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, şu sıralar tüm Türkiye’nin dikkat kesildiği iki ayrı cinayet dosyasını ele alıyor. Şen Kardeşler’in korkunç cinayeti ile Özkan ailesinin katledilişini konu alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00’d ATV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 30 Eylül’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 30 Eylül 2021 Perşembe günü yayınlanan bölümü ile gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, merak edilen iki cinayet dosyasını da yeniden ele aldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; Şen Kardeşler cinayetinin gerçekleştirildiği evdeki dikkat çekici ve garip olan ilişkiler tartışılmaya deva metti. Mehmet Şen'in çiftliğinde Emel Hanım'ın sayesinde Labit Bey tanıştığını söyleyen Selda Hanım, Emel Hanım’ın bu tanışma için Labit Bey’den bir miktar para aldığını iddia etti. Hastanede Mehmet Şen’in onayladığı sorulara dikkat çeken araştırmacı gazeteci Müge Anlı, hiç bilinmeyen birtakım ilişkilerin bu olayın altından çıkmaya devam edeceğini düşündüğünü söyledi. Öte yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının merakla takip edilen diğer cinayet dosyası olan Özkan ailesi cinayeti de programın son bölümünde yeniden ele alındı. İddiaların yeni odağına giren Yasin Bey'in ifadesini okuyan Müge Hanım; "Arsanın paylaşımı için Sezgin Bey'in amcasının dükkanına gittik, kaç yıldır kimlerin kullandığını ölçmek için gittik, Şenay Hanım imzalamadı ben kardeşlerin arasına giremem diyerek karaladığını, ikinci de karalanınca belgeyi yeniden düzenlemek için yırttım, Hüseyin Bey de kızdı, ortam bozuldu ama tartışma yaşanmadı, çıkıp gittim" sözlerini seyircisi ile paylaştı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 1 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Haftanın son yayın günü ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 1 Ekim 2021 Cuma günü de ATV ekranlarındaki yerini alacak. Yeni gününde Şen Kardeşler ve Özkan ailesinin cinayetlerine dair sıcak gelişmeleri ekranlara getirecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yakınlarını arayan kişilerin de sesi olmaya devam edecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.