İkimizin Sırrı 9. Bölüm Full İzle! 3 Ekim 2021 İkimizin Sırrı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranların geçtiğimiz hafta yayına başlatmış olduğu İkimizin Sırrı dizisi, ilk bölümden büyük bir ilgi gördü. İkimizin Sırrı son bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İkimizin Sırrı son bölümde neler oldu? İşte, İkimizin Sırrı Dizisi hakkındaki tüm detaylar…

İkimizin Sırrı 2 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının yeni gözdesi haline dönüşen İkimizin Sırrı, bu pazar da yayın akışındaki yerini alıyor. Her pazar yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkan İkimizin Sırrı dizisinde Alp ile Neva’nın aralarında yaptıkları sözleşmeye dayanan aşkı, bu kez gerçeğe dönüşüyor. Peki, İkimizin Sırrı dizisi 8. bölümde neler yaşandı? İkimizin Sırrı dizisi 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, İkimizin Sırrı dizisindeki tüm detaylar…

Yaz aylarının sonuna doğru seyirci karşısına çıkmaya başlayan İkimizin Sırrı, aldığı yüksek reytingler nedeniyle sezondaki yerini de korumayı başarıyor. Bir Güney Kore yapımı olan Marriage Contract isimli diziden senaryoya uyarlanarak, seyirci karşısına çıkarılan İkimizin Sırrı, Neva ile Alp arasında yapılan bir sözleşme usulü evliliğin nasıl gerçeğe dönüştüğünü konu alıyor. Neva’nın kızı ile ayakta kalmaya çalıştığı dram dolu hikayeyi de seyirci karşısına çıkaran İkimizin Sırrı dizisinin oyuncu kadrosunda ise; Leyla Feray ve Aras Aydın başrollerde olmak üzere, Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Bestemsu Özdemir, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi birbirinden iddialı isimler bir araya geliyor. Şimdilerin en çok izlenen televizyon dizilerinden biri haline dönüşmeyi başaran İkimizin Sırrı dizisi, her pazar saat 20.00’da ATV ekranlarındaki yerini alıyor.

İkimizin Sırrı Dizisi 8. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlara en son geçtiğimiz hafta gelen İkimizin Sırrı dizisi, 8.bölümünü seyirci karşısına çıkardı. İkimizin Sırrı dizisinin son bölümünde; yaşanan olaylar sonucunda Alp’in tüm ailesi Neva’yı yakın markajına aldı. Alp ile Neva arasında nelerin döndüğünü anlamaya çalışan aile, Neva’ya karşı bir cephe oluşturmaya karar verdi. Kasım, Alp’ten Neva’nın restorandan gönderilmesini isterken; Ece, Neva hakkındaki gerçekleri öğrenmek için kolları sıvadı. Öte yandan Neva’dan vazgeçme niyeti olmayan Alp, Korhan’ı bitirmek için harekete geçti.

İkimizin Sırrı Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta 9. bölümü ile gelecek olan İkimizin Sırrı dizisinde sözleşme adeta gerçeğe dönüşecek. İkimizin Sırrı dizisinin yayınlanan 9. bölüm fragmanına göre; Neva Alp’in ailesi ile karşı karşıya gelmeye devam edecek. Alp’in babasının isteği üzerine Alp’i görmek istemediğini söyleyecek olan Neva, Ece’ye gözdağı vermeyi de ihmal etmeyecek. Alp ise, Korhan’ı avcunun içerisine alacakken; soyadını ret ederken Neva’yı tercih edecek. İkimizin Sırrı yeni bölümü ile bu pazar saat 20.00’da ATV ekranlarına gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.