Teşkilat Dizisi Yeni Sezon 16. Bölüm Full İzle! 4 Ekim 2021 Teşkilat Yeni Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının ses getiren yeni dizisi Teşkilat pazar akşamı ekranlarda olacak. Teşkilat 3. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Teşkilat Dizisi 3. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların iddialı yapımı Teşkilat, yeni sezonu ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Usta oyuncuları kadrosuna dahil ederek yoluna devam eden Teşkilat dizisi, ekibinin kahramanlıkları ile seyircisini ekran başına kilitliyor. Bu sezon da her pazar seyircisinin karşısına çıkan Teşkilat dizisi, saat 20.00’da TRT1 ekranlarına geliyor. Peki, Teşkilat dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat dizisi 15. bölümde neler yaşandı? İşte, Teşkilat dizisine dair tüm detaylar…

Geçtiğimiz hafta itibariyle TRT1 ekranlarına ikinci sezonu ile gelmeye başlayan Teşkilat dizisi, aksiyon dolu maceralarına kaldığı yerden devam ediyor. Yeni sezonunda; Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say gibi usta isimlerin olduğu kadrosuna; Gürkan Uygun, Hakan Boyav ve Turgut Tunçalp gibi isimleri kadrosunda ağırlamaya başlayan Teşkilat dizisi, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın içerisinde özel olarak kurulan bir ekibi seyirci karşısına çıkarıyor. Ekibin kahramanlık hikayeleri ile seyircisini her hafta ekran başına kilitleyen Teşkilat, her pazar saat 20.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Teşkilat Dizisi 15. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarına en son yeni sezonu ile gelmeye başlayan Teşkilat dizisi, 15. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Teşkilat dizisinin son bölümünde; MİT binasına uçakla yapılacak olan saldırıyı engelleyen Serdar, ortadan kaybolunca, ekip Serdar’ı bulmak için harekete geçti. Serdar’ın izine Polonya’da rastlayan ekip, arkadaşını kurtarmak için harekete geçerken; ekibe katılan yeni kişi herkesi şaşkına çevirdi. Başkanın değiştiğini öğrenen ekip üyeleri, şaşkınlığını gizleyemezken; Halit Başkan’ın tersliği karşısında şoke oldu. Fadi’nin ölümünün ardından 6. Bölge’nin başına Halit Başkan'ın geçmişte problem yaşadığı Yıldırım’ın gelmesi, ekibi önlenmesi zor ve yeni bir saldırı ile karşı karşıya getirdi.

Teşkilat Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara bu hafta ikinci sezonu ile gelmeye devam edecek olan Teşkilat dizisi, 16. bölümünü ekranlara getirecek. Teşkilat dizisinin yayınlanan 16. bölüm fragmanlarına göre; sondaj gemisinde yaşanan patlama sonucu Kemal hayatını kaybedecek. Serdar kendisini kurtarmaya çalışacakken; MİT Ceren’i ele geçirecek. Merakla takip edilen Teşkilat dizisinin yeni bölümü bu pazar saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.