Son Yaz Dizisi 24. Bölüm Full İzle! 2 Ekim 2021 Son Yaz Yeni Sezon Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların sevilen dizilerinden biri haline gelen Son Yaz, hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. Bu kez Selim’in intikam planları üzerine kurulu olan Son Yaz dizisi, uzunca bir aradan sonra Selim ve Akgün’ü yeniden bir araya getiriyor. Sizde sevilen dizi Son Yaz son bölüm fragmanını ve canlı yayın linkine ulaşmak istiyorsanız işte size detaylar...

Ekranların sevilen dizilerinden biri haline gelen Son Yaz, hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. Bu kez Selim’in intikam planları üzerine kurulu olan Son Yaz dizisi, uzunca bir aradan sonra Selim ve Akgün’ü yeniden bir araya getiriyor. Peki, Son Yaz dizisi 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son Yaz dizisi 23. bölümde neler yaşandı? İşte, Son Yaz dizisine dair güncel detaylar…

SON YAZ DİZİ FULL İZLE

FOX TV ekranlarının iddialı yapımlarından biri olan Son Yaz dizisi, ikinci sezonuyla seyircisinin karşısına çıkmaya hız kesmeden devam ediyor. Yeni sezonunda O3 Medya imzası taşıyan Son Yaz dizisinin yönetmeliğini Semih Bağcı, senaristliğini ise Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç üçlüsü üstleniyor. Heyecanlı bir hikaye ile ekranlara gelmeye devam eden Son Yaz dizisinin başrollerinde ise; Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan gibi iddialı isimler bulunuyor. Aksiyon ve dram dolu hikayesine kaldığı yerden devam eden Son Yaz, her cumartesi saat 20.00’da FOX TV ekranları aracılığıyla seyircisinin karşısına çıkıyor.

Son Yaz Dizisi 23. Bölümde Neler Yaşandı?

Geçtiğimiz hafta seyircisinin karşısına yeni sezonu ile çıkmaya devam eden Son Yaz dizisi, 23. bölümünü ekranlara getirdi. Son Yaz dizisinin son bölümünde; Sare’nin teklifini kabul eden Selim, geri döndü. Yeni görevi için Akgün’den yardım isteyen Selim, planı için Akgün’ü Sancaktarların içine sokmaya karar verdi. İyi bir plan kuran Selim, zorlu bir görevin onu beklediğini çok geçmeden anlarken; bir yandan karısı Canan’ın intikamını almak için katilin peşine düşmeye kadar verdi. Cihan Sancaktar’ın ortaya çıkışı ile bir kez daha gerilen Akgün ve Yağmur arasındaki dengeler ise, hızla değişmeye başladı.

Son Yaz Dizisi 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlara yeni haftasında gelmeye devam edecek olan Son Yaz dizisi, 24. bölümünü seyircisinin karşısına çıkaracak. Son Yaz dizisinin yayınlanan 24. bölüm fragmanlarına göre; Sare, karşı taraftan yapılan hamlenin üzerine Savcı Selim’den artık bir karar vermesini isteyecek. Akgün ve Yağmur sorunlarını halletmeye başlayacakken, yeniden yakınlaşacak. Heyecanlı hikayesine kaldığı yerden devam eden Son Yaz dizisi, bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.