Esra Erol'da 5 Ekim 2021 Full İzle! Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 5 Ekim 2021 Salı Atv Canlı İzle!

Esra Erol 5 Ekim 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 5 Ekim 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 5 Ekim 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 5 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı programlarından Esra Erol’da yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Milyonlarca izleyiciyi hafta içi her gün ekran başına toplamayı başaran programda Türkiye’nin gündemine damgasını vuran olaylar dikkat çekiyor. Başarılı sunucu Esra Erol tarafından sunulan programda 5 Ekim 2021 tarihli bölüm de ATV ekranlarından izleyicilerle buluşuyor. Esra Erol’da bugün tamamı tek parça 5 Ekim 2021 Salı canlı izle…

Ekranların sevilen ismi Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı Esra Erol'da programı yeni sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Hafta içi her gün milyonlarca izleyiciyi ATV ekranlarına kilitleyen Esra Erol’da programında yine nefesleri kesen tartışmalar yaşanıyor. Türkiye’nin gündemine damgasını vuran olaylardan bir diğeri de Merve Güneş ile Umut Bilgin olayı oldu. Programa katılan Mustafa Güneş ve Necmiye Güneş, 4 çocuk sahibi olduklarını ve 19 yaşındaki Merve Güneş’i aradıklarını belirterek Esra Erol ve ekibinden yardım istedi.

Esra Erol’da Son Bölümde Neler Yaşandı?

Gözyaşlarının sel olup aktığı Esra Erol son bölümünde güneş çifti yüzde 50 zihinsel engelli kızlarının Umut Bilgin isimli biriyle kaçtığını söyledi. Esra Erol ve ekibinden yardım isteyen acılı aile, canlı yayında duydukları karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. İzleyicileri de büyük bir üzüntüye sokan gelişmeler, ATV ekranlarından canlı bir şekilde yayınlandı.

Baba Mustafa Güneş ise bir takım nedenlerden dolayı kızları Merve Güneş'i 10 gün önce ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırdıklarını ve burada hamile olduğunu öğrendiklerini belirtti. Çocuğun babasının Umut Bilgin olduğunu söyleyen acılı baba, “Anneni babanı al gel dedim. Aradım, sordum sürekli bahane üretti. Diğer çocuklarım da aradı 'Gel kapımız açık, evlendirelim' dedi. Bu konuşma geçtiğinde kızım henüz hamile değildi” ifadelerini kullandı.

Esra Erol’da 5 Ekim 2021 Salı Canlı İzle

ATV ekranlarından izleyicilerle buluşan Esra Erol’da programı 5 Ekim 2021 Salı gününde de izleyicilerin karşısına çıkıyor. Milyonlarca kişiyi saat 16.20’de karşılayan Esra Erol’da tek parça canlı izle. Esra Erol’da son bölüm full izle!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.