Müge Anlı 6 Ekim 2021 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 6 Ekim 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 6 Ekim 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 6 Ekim 2021’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 6 Ekim 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların reyting kraliçesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya kaldığı yerden devam ediyor. Ele aldığı gizemli kayıp ve cinayet dosyaları ile tüm dikkatleri üzerine çeken Müge Anlı ile Tatlı Sert, saat 10.00’da ATV ekranlarından başlıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 6 Ekim gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 5 Ekim’de neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

En çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, 2008 yılından bu yana seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gizemli kayıp ve cinayet dosyalarını ele alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, şu aralar tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği Şen Kardeşler cinayetini tartışıyor. Ele aldığı dosyaları çözüme kavuşturmadaki başarısıyla her dönem takdir edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarındaki yerini alıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 5 Ekim’de Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 5 Ekim 2021 Salı günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak edilen konuları hakkındaki gelişmeleri seyircisinin karşısına çıkardı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; Dürdane Hanım’ın eşinin katilini arayan Müge Anlı, stüdyosunda iddiaların odağındaki Ramazan Bey’i konuk etti. Dürdane Hanım’a yazdığı aşk mektuplarını seyircisi ile paylaşan Müge Anlı, Ramazan Bey’e bunun nedenini sordu. Ramazan Bey, sarhoş olduğunu söylerken, kötü bir niyetim yoktu dedi. Cinayet günü başka bir yerde olduğunu iddia eden Ramazan Bey, kiminle olduğunu söylemedi. Öte yandan büyük bir merakla takip edilen Şen Kardeşler cinayetinde yavaş yavaş sona yaklaşan Müge Anlı, soruşturmanın genişletildiğini duyurdu. Konu ile ilgili yeni iddialarda bulunan Selda Hanım, cinayetten 6 gün önce Emel Hanım’ı başka bir erkek ile Hüseyin Şen’in evinde yakaladığını söyledi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 6 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 6 Ekim 2021 Çarşamba günü de seyircisinin karşısında olacak. Yeni gününde ele aldığı konular ile ilgili sıcak gelişmeleri seyircisine aktaracak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, saat 10.00’da ATV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.