Sadakatsiz 33. Bölüm 2021 Full İzle! 6 Ekim 2021 Sadakatsiz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Sadakatsiz bu akşam ekranlarda olacak. Sadakatsiz 22. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sadakatsiz 22. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonunda daha heyecanlı bir hikaye ile seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan Sadakatsiz dizisi, yeni bölümlerini ekranlara getirmeye devam ediyor. Büyük sırları çözmek için harekete geçen Asya, bu hafta hiç beklemediği bir engel ile karşılaşıyor. Peki, Sadakatsiz dizisi 32. bölümde neler yaşandı? Sadakatsiz dizisi 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Sadakatsiz, Med Yapım imzası ile ekranlardaki yerini almaya devam ediyor. Yeni sezonda başrol kadrosuna yeni bir isim daha ekleyen Sadakatsiz dizisi; 7 Ekim 2020 tarihinden bu yana Kanal D ekranlarına gelmeye başlayan Sadakatsiz dizisi, Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in usta oyunculuk performansları ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Asya ve Derin’in hayatında köklü değişiklikler yaşatan trafik kazasının ardından dengelerin giderek daha çok değiştiği Sadakatsiz dizisi, bu sezonda her çarşamba saat 20.00’da Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisi ile buluşuyor.

Sadakatsiz Dizisi 32. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonu merakla beklenen Sadakatsiz dizisi, geçtiğimiz hafta 32. bölümü ile ikinci sezonunun startını verdi. Sadakatsiz dizisinin son bölümünde; yaşadığı kazanın ardından hayatında radikal değişiklikler yapmaya karar veren Asya, Tekirdağ’dan taşındı. Oğlu Ali ve Nil ile kendisine yeni bir hayat kurmak için harekete geçen Asya, İstanbul’a taşındı ve acil servisinde doktorluk yapmaya başladı. Kazadan Asya kadar şanslı bir şekilde kurtulamayan Derin ise, tekerlekli sandalyeye mahkum olmasını Asya’ya bağlayarak, ona karşı iyice kinlendi. İki kadın arasındaki sıkışmışlığından bir türlü kurtulamayan Volkan, Asya’nın yanına taşınmak için harekete geçerken, Derin’e ne söyleyeceği konusunda düşünmeye başladı. Öte yandan Ali’nin bildiği ve sakladığı bir sır bütün ailenin dengesini yeniden değiştirmek üzereydi.  

Sadakatsiz Dizisi 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kanal D ekranının fenomen dizilerinden biri olan Sadakatsiz, bu akşam 33. bölümünü yayınlayacak. Sadakatsiz dizisinin yayınlanan 33. bölüm fragmanına göre; Asya’nın kazadan kurtardığı Aras Demir hiçbir şey hatırlamayacak. Sadece Asya’yı hatırlayan Aras Demir, içine düştüğü durumu anlamaya çalışırken; Asya da karşılaştığı sırları çözmek için harekete geçecek. Sevilen dizi Sadakatsiz, yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.